2777
2789

عه بگین منم برم

راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرین دربی قبل کرونا رو رفتم پارک ازادی مگه پسرا گذاشتن نگا کنم  

راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@
دربی چیه؟!

الان جدی میپرسید؟

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
پارک آزادی مکانش خوب نیس جایی که ما رفتیم یه کافه رستوران بود که از محیطش راضی بودم از غذاش نه

اره اونجا باور کن 50 تا پسر بودن دو دقیقه وایسادم نگا کنم از بس نگام کردن اب شدم رفتم تو زمین  

البته این خاطره برا قبل چادری شدنم بود توی کافه ها هم پسرا میان؟ اگه میان ک هیچی نرم  

خب آره😐😐

باورش سخته برام😄

در کل دربی میشه مسابقه ی فوتبال بین دو تیم همشهری.هر جای دنیا

ولی معروف ترین دربی واسه ما،دربی تهرانه که مصاف استقلال و پرسپولیسه.و فردا برگزار میشه یکیش

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
خب بگین منم بدونم  تازه تلفظشم ممیدونم اگر میشه تلفظشم بگین ممنون

گفتم تو پست قبلی

تلفظش هم دِرْبی