2777
2789

گوش میدین همشو بگم😭جز اینجا هیچکسو نداشتم بگم

خانواده من از شوهرم از همه نظر بالاتره....

بابام جوری مارو بار اورده چشم و دلمون سیره و اصلا احساس کمبود نداریم 

برامون مهم نیست کی چی داره چیکار میکنه و...ب زندگی خودمون راضی هستیم

اما پدرشوهرم خیلی خسیسه برای بچه هاش خیلی کم گذاشته اینا گفته های خواهرشوهرمه میگفتن من آرزو داشتم عروسک داشتم و....

بچکان_لعنتی_را#  

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

خب😶

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر خودشوهرم و چون دوسش داشتم باهاش ازدواج کردم و اصلا مادیات برام مهم نبود 

ولی خواهرشوهرم بخاطر پول ازدواج کرده سه سال پیشم پدرشوهرش توی ماه صفر تصادف کرد و علاوه بر ارث ،دیه هم بهشون رسید و رفتن طلا و ماشین و ....خریدن

از همون اول ک من وارد این خانواده داشتم این فخر فروشی میکرد ولی  من اصلا اهمیت نمیدادم

اما الان بعد از ۵ سال دیگ واقعا تحملش برام زجر اور شده من ک اصلااااا ب هیچ کس حس حسادت نداشتم دارم حسادت پیدا میکنم.....برای هیچ کس حتی دشمنمم ارزوی بد نمیکردم میگم کاش همه مالتو از دست بدی ببینم دیگ چی داری پزشو بدی.....روانمو بهم ریخته دیگ....منم دارم عقده ای میشم.....

قبلا من اگه یچیزی میخریدم اصلا نمیگفتم چند خریدم وخیلی عادی بود برام.....ولی الان تا یچیز میخرم میگم رفتم یه جفت کفش خریدم ۳۰۰ هزارتومن ...خودم از خودم بدم میاد دیگ😭😭

😭

یک ریز از طلاهاش و ماشینا ودرامدشون حرف میزنه 

چیکارکنممممممم؟؟؟؟؟بنظرتون تورو خدا راهنمایم کنید افسرده شدم

شوهرش اگ مال باباش نبود هیچیییی نداشت اخلاق شوهرشم تازه گنده و ب درد نخوره چندبارم خیانت کرده با این ک همه ی ما اینارو راجبش میدونیم حتی پز شوهر بدرد نخورشم میده

مشکل از توعه

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
قبلا من اگه یچیزی میخریدم اصلا نمیگفتم چند خریدم وخیلی عادی بود برام.....ولی الان تا یچیز میخرم میگم ...

نذار بیشخصیتی دیگران شخصیتتو از بین ببره ازش دوری کن

منم ی خواهرشوهر تقریبا این مدلی دارم ولی برام مهم نیست واقعا بذار خوش باشن