2777
2789
عنوان

مامانا تروخدا یه لحظه بیایید

148 بازدید | 20 پست

من دخترم 11 سالشه 2 روز پیش خونه خاله ام مهمون بودم یهو دخترم بلند شد بره آب بخوره یه قدم برداشت افتاد زمین خیلی ترسیدم جیغ زدم 

بعد دخترم بلند شد گفت چشمام سیاهی رفت 

2 روزه کارم گریه است شوهرم نمیزاره ببرم دکتر میگه عیب نزار رو بچه 

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مدرسه دوستم زنگ زدن دخترش از حال رفته بیا ببر خونه.. اونم توی همین سن و سال ها بود.. برد دکتر هیچیش نبود. بچه ها ویتامینای بدنشون کمه..  تقویت کن از نظر ویتامین

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

خواهر منم این جوریه، احتمالا کمبود آهن باشه اگه علایمش رو داره، بهش قرص آهن بده و چیزای مقوی، خوب میشه، چیز جدی ای نیست

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

برادر منم چندبار اینجور شدع

ببرش دکتر

برادرمو بردیم چشم پزشکی گف مشکل ندارع

ازمایشم داد مشکل نبود

فقط مونده ببریمش مغز و اعصاب

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

واااااا یعنی چی عیب نذار، خب باید ببری دکتر، تا براش ازمایش بنویسه،  ممکنه کم خونی داشته باشه، اونوقتونسبت به درس هم بیحوصله و کسل میشه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
بله لاغره  

عزیز دلم خب شاید بدنش ضعیفه، براش شربت تقویتی بخر، و به تغذیه ش برس، اگه دوباره سرگیجه یا سیاهی جلوی چشماش تکرار شد ،ببرش دکتر حتما

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
خواهر منم این جوریه، احتمالا کمبود آهن باشه اگه علایمش رو داره، بهش قرص آهن بده و چیزای مقوی، خوب می ...

خواهرتون چند سالشه عزیزم 

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
دارم دق میکنم  اونقدر گریه کردم خودمم مریض شدم تو این مدت خیلی استرس کشید طفلک به خاطر درس ها&n ...

گریه نکن فداتشم

ان شاالله چیزی نیست

همسرتو راضی کن ی ازمایش ببین دخترتو

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///