2777
2789
عنوان

اقایی تون عیدی چی داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 121 پست
ما عید فطر عیدی نمیدیم🤔

ما اصلا مهمونی و جشن و از این برنامه هاهم نداریم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایرانیم عید خودمو عید میدونم شماهم اونجور راحت باش🤷‍♀️🤷‍♀️

ما که نمیگیم عید شما عید نیس، ما مسلمونیم امروز عید مهمی برامون قرار نیس شما اعتقاداتت فرق داره امروز رو عید نمیدونی دلیل نمیشه عید نباشه

ما که نمیگیم عید شما عید نیس، ما مسلمونیم امروز عید مهمی برامون قرار نیس شما اعتقاداتت فرق داره امرو ...

خب عید باشه  اون خانم گف ما عید نوروزو عید نمیدونیم منم اعتقادم به عید باستانی خودمه امروزو برای عیدی دادن  عید نمیدونم قرارم نیس اعتقاداتمونو تو حلق هم بکنیم والا همه  مسلمونیم فقط شما نیستین قرار نیس یکی اعتقادش مثل شما نیس مسلمان نباشه روزتون  خوش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
@نفس_آقام    سلام عزیزم دیدم داری لایک میکنی گفتم این تاپیکو از دست ندی

مرسی گلم...

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

عیدی رو ک دیشب بهم داد و باعث شد تا صبح گریه کنم...

الانم اومده خونمون برای تبریک عید ب خونوادم با یه دسته گل ک برای خونوادمه منم باهاش حرف نمیزنم قهرم باهاش... 

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
عیدی رو ک دیشب بهم داد و باعث شد تا صبح گریه کنم... الانم اومده خونمون برای تبریک عید ب خونوادم با ...

عه چرا عزیزم😔💔🤦‍♀️

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
عه چرا عزیزم😔💔🤦‍♀️

چمیدونم ناسلامتی دیشب حالم گرفته بود اومد دنبالم بریم قدم بزنیم ک کوفتم کرد و خودم برگشتم خونه تا ۴ صبح فقط گریه کردم الانم اومده بگو و بخند با بابام انگار ن انگار دیشب چطور دلمو شکوند

چمیدونم ناسلامتی دیشب حالم گرفته بود اومد دنبالم بریم قدم بزنیم ک کوفتم کرد و خودم برگشتم خونه تا ۴ ...

میفهممت نامزد منم بعد اون قضیه ای که برات تعریف کردم انقدر عادی و ریلکس رفتار میکرد که بیشتر اعصابمو بهم میریخت

همشون همین قدر خنثی و سرخوشن ارزش نداره ما خودمونو بابت کارایی که اونا دودقیقه بعد فراموش میکنن تا دو روز اذیت کنیم البته این باعث نمیشه که نیاد عذرخواهی کنه و از دلت دربیاره

عیدی رو ک دیشب بهم داد و باعث شد تا صبح گریه کنم... الانم اومده خونمون برای تبریک عید ب خونوادم با ...

گناه میده روز عیدی قهرو بزارین کنار  دوستان

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
میفهممت نامزد منم بعد اون قضیه ای که برات تعریف کردم انقدر عادی و ریلکس رفتار میکرد که بیشتر اعصابمو ...

برام‌مهم نیس دیگه ک چجوریه و چیکار میکنه دیشب فقط یه پیام داده ک خواهشا خونوادت نفهمن دعوامون شده صبح هم اومد خیییلی خشک و خالی سلامش کردم و برگشتم تو اتاقم...

هیچوقت حرفایی ک دیشب بهم زد رو نمیتونم فراموش کنم...

برام‌مهم نیس دیگه ک چجوریه و چیکار میکنه دیشب فقط یه پیام داده ک خواهشا خونوادت نفهمن دعوامون شده صب ...

منم به خانواده ام نگفتم و نمیدونم کار درستی کردم یا نه🙂💔

به نظرم خیلی اعصابتو خورد کرده که انقدر ناراحت شدی ولی اینم بگم مردا گاهی در لحظه و تو عصبانیتشون چیزی میگن که نیم ساعت بعد خیلی خیلی پشیمون میشن اما نمیدونم این دل دیگه شکسته😔💔 امیدوارم مشکلت زود حل بشه عزیزم