2777
2789
عنوان

اقایی تون عیدی چی داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 121 پست
ما عید فطر عیدی نمیدیم🤔

حالا بالاخره عزیزم ماهم نمیدیم ولی دیشب کلا برای من شب خوبی و همینطور دیروز روز خوبی بود من اون سارژ  رو گذاشتم رو حساب عیدیش😂

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما شبای عید سهممون حموم صبحشه😂

🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
والا ما شبای عید سهممون حموم صبحشه😂

😂😂😂😂😂

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
روبوسی و تبریک معمولی ...😅 ولی همیشه اعیاد ۵ الی ۱۰۰۰۰ تومنی نو میده😁 دیشب نداد پول نو نداشته لابد

ای جان پایدار باشین در اصل که نباید دیشب میداد ولی همین خوبه که خوب بودین باهم

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
حالا ما اون عید رو اصلا حساب نمی کنیم... 

ما عید باستانی ایران رو عید حساب میکنیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سلام عزیزم  عیدت مبارک 💙💙 چیشده عزیزدلم خدا بده نده

سلام گل گلی عید شماهم مبارک عشقققم. رگ دستم ضعیف شده مراعات نکنم دکتر گف پاره میشه رگت دیسک گردن ی انگشتمم ک بالاپایین نمیشه خشکه گرفتارم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉