2777
2789
عنوان

چرا نخابیدین؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 84 پست
دارم خونه تمیز میکنم فردا عیده  چقد کار دارم فعلا کنار دخترم دراز کشیدم که بخوابه دنبالم نیاد ...

این وقته شب میزاشتی صب تمیز مبکردی

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
ای وای...چرا

عشق ی طرفه ب جرم اینکه دختر محدودیم نمیتونم آزاد باشم رابطه داشته باشم بلند شم باهاش ۲هفته برم مسافرت آخرش نفهمیدم مدل دخترای مثل من خوبن یا بد ب درد بخورن یا ب درد نخور گناهمون چیه😢

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یعنی چی؟ گفت بزار رو پات نزاشتی؟

گداشته بودم رو پاهام بعد نمیخابید گفتم خودت بخاب قبلش به شوهرم گفتم فردا تعطیلی امشب خودش بخابه منم کمرم درد میکته نمیتونم اومذ منو کتک زد من خابم میاد ادا درنیار

دخترم تایممو ریخته بهم حالام خودش نیمع خابه

منم تا ۴ ۶ بیدار

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عزیزم برا تب حرز حضرت زهرا رو از مفاتیح پیدا کن بخون خیلی عالیه تبش قطع میشه دستتو بزار روی سرش و ب ...

ممنون عزیزم الان انجام میدم🙏

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
عشق ی طرفه ب جرم اینکه دختر محدودیم نمیتونم آزاد باشم رابطه داشته باشم بلند شم باهاش ۲هفته برم مسافر ...

خیلی سخته واقعا

منم امشب دلم ازدست عشقم گرفته سرد برخورد کردم اونم انگار نه انگار

محمد دیگه زندگی من نیست😐تامام✋
منم دلم گرفته خوابم نمیاد به یاد همسر عزیز از دست رفتم نمیتونم پلک روهم بزارم کاش دنیا دکمه عقب گرد ...

خدا رحمتش کنه همسرت چند سالش بود؟

خیلی سخته واقعا منم امشب دلم ازدست عشقم گرفته سرد برخورد کردم اونم انگار نه انگار

اونا علاقه ای ندارن ما فقط داریم خودمون اذیت میکنیم اونا فقط کمر ب پایین مهم واسشون عشق و احساس چ میدونن چیه

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه