من خودم پسرم یک سالشه بشدت تب داره نشستم بالا سرش پاشوییش میکنم فک میکردم فقط من انم
خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
دارم خونه تمیز میکنم فردا عیده چقد کار دارم فعلا کنار دخترم دراز کشیدم که بخوابه دنبالم نیاد ...
این وقته شب میزاشتی صب تمیز مبکردی
خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
عشق ی طرفه ب جرم اینکه دختر محدودیم نمیتونم آزاد باشم رابطه داشته باشم بلند شم باهاش ۲هفته برم مسافرت آخرش نفهمیدم مدل دخترای مثل من خوبن یا بد ب درد بخورن یا ب درد نخور گناهمون چیه😢
لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عزیزم برا تب حرز حضرت زهرا رو از مفاتیح پیدا کن بخون خیلی عالیه تبش قطع میشه دستتو بزار روی سرش و ب ...
ممنون عزیزم الان انجام میدم🙏
منم دلم گرفته خوابم نمیاد به یاد همسر عزیز از دست رفتم نمیتونم پلک روهم بزارم کاش دنیا دکمه عقب گرد ...
خدا رحمتش کنه همسرت چند سالش بود؟