2777
2789
وا خب چه حرفیه با دوربین که مطمین تره خطاش خیلی کمتره

اره بابا حرف بیخودیه 

با چشم ببینیم اومدی فردا هم ندیدی مجبوری بگی جمعه عیده دیگه

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
ای بابا.......خوب نماز عید چی میشه؟فردا برنامه ریزی کردیم صبح پاشیم نماز عید بخونیم بعد بریم توت بخو ...

نمیدونم نمازو😂😂😂ماکه عیدنداریم عاغا😁

واخ توت خیلی خوب بود😁😁😁😁😂😂😂😂

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهری 🌹🌹🌹 بانوی بی نشان نامش بود اما دوستان گفتن بی نشان نام او بردن از آن بی احترامی ...

سلام محبت دارید

سلامت باشید🌷

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فردا باید روزه بگیرید ملاک ها متفاوته، حکم حکومتی نیست که همه عید بگیرند به نظر مرجعتون عمل کنید

دقیقا همینطوره. من واقعا نمیدونم چرا بعضی ها عیدفطر وصل میکنن به سیاست و ...

درصورتی که رهبر اصلااااا همچین چیزی نگفته که اگه فردا اعلام‌ کنم عید پس حکم مراجع دیگه به درد نمیخوره😞😞😞احساس میکنم یه سری ها زیادی دارن ...

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
تلویزیون ملاک نیست هرکی باید ببینه مرجعش چی میگ

نماز عید فطر همگانی وقتی خونده بشه 

یه عید فطر داریم 

اگر اونجوریه پس شروع ماه رمضون هرکس براش فرق داره .

عید یک بار اعلام میشه و کسی روزه نمگیره ونماز عید فطروهمه باهم میخونن🙏🙏🙏بازم دقیق اطلاع ندارم احتمالا شما درست میگید

عزیزم میشه بدونم لکه بینی چرکی قبل و بعد پریودی حکمش واسه روزه چیه

عفونت؟  عفونت که حکمی نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منو نشناختی؟

به نظرم شادی۷ باشید

درسته؟