2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم پدر و مادرش دیپلم ندارن اما خودش پزشکه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

منو خواهرم دکترا داریم. یه برادرمم فوق لیسانس و بقیه هم لیسانس. البته دانشگاههای دولتی خوب

مامانم پنجم ابتدایی. بابام دیپلم ردی. ولی انصافا جفتشون خیلی اهل کتاب بودن. مامانم از بعصی لیسانسه ها هم بیشتر چیز بلده

ماهم از بچگی همینجور کتابخون بودیم علاوه بر رشته خودمون تو همه اطلاعات دیگه سرک میکشیدیم

منو خواهرم دکترا داریم. یه برادرمم فوق لیسانس و بقیه هم لیسانس. البته دانشگاههای دولتی خوب مامانم پ ...

خدا حفظشون کنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

قدیم که درس خوندن مثل الان نبوده. مامان من بخاطر اینکه باید کشف حجاب میکردن بابابزرگم نذاشته بره مدرسه. بعدا وقتی ازدواج کردو و بچه داشت رفت نهصت پنج کلاس خوند. بعدشم میخاست بره ولی کلاس حصوری نبود گفتن باید عیر حضوری بخونی اونم نرفت

طفلی مامانم فوق العاده باهوشه. اگه میداشتن درس بخونه تا الان حتما دکتر شده بود

سلامت باشید. متاسفانه پدرم فوت کرده. بچه ها لطفا براش یه صلوات بفرستید. ممنون

روحشون شاد باشه ان شاءالله 

چشم میفرستم🌻