2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفا کمک

3 بازدید | 19 پست
دو ساعت پیش استامینوفن دادم به پسرم. 18 ماهشه. تبش پایین اومده ولی نه زیاد سرش همچنان گرمه. شیاف بذارم مشکلی پیش نمیاد؟؟ کسی تجربه ایی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکرنکنم مشکلی داشته باشه،آخه خواهرمن هرموقع بچش تب میکنه،شیاف میزاره براش
خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
الان فقط میتونی پاشویه کنی،ولی فرداحتماببرش دکتر
خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
عزیزم فرقی نمیکنه چه شیاف چه قطره چه شربت اگه دوز مناسب میدین حداقل فاصله 4 ساعت مجازه زودتر ندین بدنشو با اب ولرم خنک کنین.دنای خونه رو پایین بیارین .لباسشو کم کنین.اگه بیداره مایعات کمی خنک بدین بخوره
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...