2777
2789

از دوازده سالگیم دست و پام اگزما داره 

یعنی نابودم 😢

به غیر از استان خودمون جاهای دیگه هم رفتم دکتر حتی طب سنتی ولی هر دفعه خوب میشه دوباره بدتر شروع میشه خیلییییییی اذیتم روزی نیست که گریه نکرده باشم البته سعی کردم ناراحتیمو جلو مامانم بروز ندم 

خیلی هم رعایت میکنم 

خوب نمیشه که نمیشه 

به دستم نگا میگنم دلم ریش میشه😭😞

لطفا اگه شما تجربه ای دارید بهم بگید🙏 

واقعا دیگه خسته شدم😢 

شایدفردایی نباشه🙃☀                                      یکی هست که فقط و فقط برای من نفس میکشه...                                                                                                                  اونم دماغمه 😎😑                                          ای محبوب عاشقان! به حق ادمین گروه اولیائت ، مارا نیز در پست شان Add کن.                                      الهی آمین    

من صورتم داشت فعلا که بهتر شده اره خیلی بده ، سعی همیشه مرطوب نگه داری کرم بزن نزار خشک بشه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم من مشاورشذکت پوست و موهستم وذمان قطعی کامل نداره ولی تازمانی ک اینارو هرکی مرتب زده خیلی خوب شده و برطرف

روغن ارگان و روغن خشخاش مصف نصف

ترمیم کننده میموزا

کرم اوره اوسرین  هزینش کمی بالاست ولی خب مرتب استفاده شه خیلییی تاتیرداره

رنگ ولایتhaircolorist

۱۷سالمه

شایدفردایی نباشه🙃☀                                      یکی هست که فقط و فقط برای من نفس میکشه...                                                                                                                  اونم دماغمه 😎😑                                          ای محبوب عاشقان! به حق ادمین گروه اولیائت ، مارا نیز در پست شان Add کن.                                      الهی آمین    

منم از ۹ ساگی پسوریازیس دارم رسما زندگی برام جهنم شده 

تا الان که ۲۰ سالمه

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...
هرجایی که اگزماداره رو با اب مرطوب کن بعد آد بزن حتما مرطوب باشه،تند تند اینکارو انجام بده خیلی موثر ...

از اد هم استفاده کردم ولی تاثیر نداره 😢

عزیزم ما دوتا تو فامیلمون داریم که به شخصه زجر کشیدنشون رو دیدم 

و فقط میدونم  دوتشون الان یه ساله با طب اسلامی درمان شدند 

البته درمانشون ادامه داره ولی از اون حالددراومدند

بنده ی خدا به خدی رسیده بود انگشتاش ورم کرده بود اب و خون میداد بنفش شده بود

یه جیز وحشتناک  ولی یه ساله با قرص خون و..... طب اسلامی  اصلا نشکل نداره 

البته میگم دوره ی درمانش تموم نشده

وای  اره بخدا  خیلی  بد دردیه

منم  از ۲۰  سالگی  دچارشم  الان  ۲۹  سالمه  هیچی  درستش  نمکنه  فقط  یمدت  کارسازه  

هرزگاهی  پوستم  انقد  خوبه  هرزگاهیم  داغونه  که میشینم گریه  مکنم😥

فقط حیدر امیرالمومنین است