2777
2789

ی مدت طولانیه از همه ناراحتیام جتی خط قرمزام زود کوتاه میومدم میگفتم عیب نداره زندگیمه شوهرمه،ولی انگار وظیفه من شده اینکه از دلم و ناراحتیم بگذرم..ما عقدبم ولی خونم کامله..چند وقت پیش ی مدت رفتم خونم..ولی خیلی بی توجهی دیدم در صورتی ک از همیشه عاقلانه تر رفتار کردم خانومانه رفتار کردم..ولی بیشتر بی توجهی نثارم شد..کارم ب جایی رسید ک چند بار بهش گفتم از این کار و فلان کارت ناراحتم مونده رو دلم ی ببخشید سر سری گفت و تموم کرد..منم تصمیم گرفتم این سری متوجهش کنم هر زنی ی جایی خسته میشه..و من واقعا هر چیزی رو میتونم تحمل کنم ب غیر از بی توجهی..شما تجربه دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از شروع زندگی حتما پیش یه مشاور برید

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
چرا نمیری سر خونت؟

هر میخوایم ی جشن بگیریم بعد بریم..خونواده ها مخالفن بخاطر شرایط..شرایطمون اصلا جور نمیشه از طرفی چون راه دور برم تا بهونه میاد دستم زیر بار میرم سریع ک بمونم پیش مامانم و بابام

خودتون کاری کردین که سطح توقعات ایشون بالا رفته ازالانم اگه میدونی واقعا خیلی داره زیادی ازتون توقع داره شما هم کوتاه نیا تابفهمن که زندگی مشترک یعنی دونفر بادوتا علایق و سلایق مختلف نه اینکه هرسازی زدن شما برقصین

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
هر میخوایم ی جشن بگیریم بعد بریم..خونواده ها مخالفن بخاطر شرایط..شرایطمون اصلا جور نمیشه از طرفی چون ...

بالاخره باید تصمیم بگیری دوری خودش یکی از عوامل کم توجهی...زندگی کردن زیر یه سقف زن و شوهر رو به هم نزدیک می‌کنه یه جشن کوچیک تو خونه بگیر برو سرزندگیت سخت نگیر