2777
2789
پس خوشبختم😋 دلم گیس و گیس کشی میخواد😝

من بیشتر:))

منننن ادمشش نیستمااا

روزی ی مشت مو از کلع این و اون میکَنم البتع🔪

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😐 کراش منم نمیشناسی

اح خواهر ترسیدم این دیگه چه اسمیع😒😂

کراش تو کیه؟

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...
اگه عکسشون هم دارین بزارین 🤓

😂😂😂 عکس دسته مجعیشون رو با نینی یار ها دیدم

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
من بیشتر:)) منننن ادمشش نیستمااا روزی ی مشت مو از کلع این و اون میکَنم البتع🔪

منم آدمش نیستم پس توو این مورد هم تفاهم داریم😚😚

منم اهل نو کتدن هستن البته از موهای خودم😅😅

https://harfeto.timefriend.net/16208550532255
منم آدمش نیستم پس توو این مورد هم تفاهم داریم😚😚 منم اهل نو کتدن هستن البته از موهای خودم😅😅

صحیح:)))💕

🤣🤣🤣🤣

ن منن زورمم ب خودم نمیرسعع

هر وقت میرسع،روزبه ب ارامش دعوتم میکنع💔

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
اح خواهر ترسیدم این دیگه چه اسمیع😒😂 کراش تو کیه؟

😁مدیر نینی سایت

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
😁مدیر نینی سایت

اوهوو😂😂مدیر نی نی سایت اسمش چیه😂من نمیشناسمش اصلا

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...
صحیح:)))💕 🤣🤣🤣🤣 ن منن زورمم ب خودم نمیرسعع هر وقت میرسع،روزبه ب ارامش دعوتم میکنع💔

منم زورم نمیرسه به خودم فقط ریزش مو دارم دست میکشم به موهام کلی از موهام میاد پایین😐

https://harfeto.timefriend.net/16208550532255