2777
2789

تا وقتی مجبور باشم یه کاریو انجام بدم همه چی خوبه چون مجبورم مثلا تا چتد وقت پیش سرکار میرفتم مجرور بودم که برم کار کنم بعدش استعفا دادم الان ۲ ماهه بیکار نشستم تو خونه حوصله هیچ کاریو ندارم بکم لوازم آرایشی خریدم که یه پیج راه بندازم اونارو بفروشم ولی شاید باورتون نشه حتی حوصله ندارم برم توی اون پیج و یکم فعالیت کنم حداقل ..

مینا کاری بلدم ولی تنبلیم میاد حوصله ندارم انجام زدم که لااقل از طریق اون پول در بیارم ...

همش میشینم حوصله هیچیو ندارم خسته شدم دیگه از این وضع دلم میخواد محکم برنامه ریزی کنم محکم ادامه بدم 

دیگه خسته شدم 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

مگه روانشناس نیستی

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم امیدوام حالت همیشه عالی باشه رک صریح بگم........کم خونی نداری؟!کم کاری یا پرکاری تیروئید؟!افسردگی یا اضطراب؟!!و کلی دلایل علمی دیگه؟!🤨🙃

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
سلام عزیزم امیدوام حالت همیشه عالی باشه رک صریح بگم........کم خونی نداری؟!کم کاری یا پرکاری تیروئید؟ ...

سلام عزیزم کم خونی که دارم اما تیروئیدم اوکیه 

و خب بریم سر موضوع دیگه؛ارادتون ضعیفه چرا؟!چون علاقه ندارین به کاری؟زود خودتونو میبازین و بازم کلی دلایل قاطع دیگه احتمالا دارین از این دلیلا💓🌸............واستون میخوام پیج علی کاویانی رو توی اینستاگرام ببنید و کتاب راز یا جادوی فکر بزرگ💝ایشالله بتونم کمکی کرده باشم بهترین ها برای تو عزیزم قربونت بشم😘😘همیشه هم مثبت فکر کن و ورزش کن روحیتو بالا نگه دار🫀

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️

از اینکه این همه امکاناتش هس اما خودم هیچ کاری نمیکنم عصبیم شاید باورتون نشه اما دارم از شدت کلافگی گریه میکنم 

سلام عزیزم کم خونی که دارم اما تیروئیدم اوکیه 

بنظرم درمانش کن منم دارم تاحدی بازم بخوام خودمو بالا نگه دارم ولی خستگی نمیزاره یا بی حوصلگی که منشا همشون کم خونیه ایشالله زودی برطرف بشه کم خونیت🙈😍

و خب بریم سر موضوع دیگه؛ارادتون ضعیفه چرا؟!چون علاقه ندارین به کاری؟زود خودتونو میبازین و بازم کلی د ...

علاقه که دارم نمیدونم چجوری بگم من کلا توی اینستام خب ؟اما تنبلیم میاد برم توی پیج کاریم فعالیت کنم یا به همین مینا کاری علاقه دارم اما نمیتونم انجامش بدم از خودم بدم اومده که این همه امکانات دارم اما استفاده نمیکنم دست خودم نیس اصلا ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما میرم میبینم 

بنظرم درمانش کن منم دارم تاحدی بازم بخوام خودمو بالا نگه دارم ولی خستگی نمیزاره یا بی حوصلگی که منشا ...

مرسی عزیزم ❤💋

علاقه که دارم نمیدونم چجوری بگم من کلا توی اینستام خب ؟اما تنبلیم میاد برم توی پیج کاریم فعالیت کنم ...

میدونی گاهی اوقات مبینی ادم تلاششم میکنه ولی به ثمر نمیرسه چرا چون اگاهی دانش کامل رو نداره اگر دانش رو داشته باشه میتونه کمتر از دو سه ماه به در امد خوب و متعادلی برسه 

برو از اموزشاش استفاده کن ایشالله دست خالی برنگردی یاحق🌈😍🌸💓

میدونی گاهی اوقات مبینی ادم تلاششم میکنه ولی به ثمر نمیرسه چرا چون اگاهی دانش کامل رو نداره اگر دانش ...

ممنونم عزیزم‌