2777
2789
عنوان

مخاطب خاص😌

82 بازدید | 6 پست
مخاطب خاصم شمایی😊

امیدوارم به ارزوهای قشنگی که به صلاحته خیلی زود برسی😘😘

برا من هم دعا کن😔

فاطمه هستم😊هکر قلباتونم😎به خر الماسم بدی ینجه میخواد...بحث لیاقته😌فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی😏تو دنیا فقط یکی برام نفس میکشه....اونم دماغمه😂😐به جای واکسن کرونا باید واکسن انسانیت رو کشف کنن برای بعضیا🙂

مرسی💐🌺

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

مرسی عزیرم همچنین

آبجیم به شدت مریضه و بچه شیر خوار داره جوری مریضه که از جاش نمی تونه بلند شه دعا کنیدزود خوب بشه خواهش مبکنم💜

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیرم همچنین آبجیم به شدت مریضه و بچه شیر خوار داره جوری مریضه که از جاش نمی تونه بلند شه دعا ...

انشالله عزیزم🥺

فاطمه هستم😊هکر قلباتونم😎به خر الماسم بدی ینجه میخواد...بحث لیاقته😌فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی😏تو دنیا فقط یکی برام نفس میکشه....اونم دماغمه😂😐به جای واکسن کرونا باید واکسن انسانیت رو کشف کنن برای بعضیا🙂
وای الهی 😓 میشه بپرسم چه مریضی داره

آپاندیسشو عمل کرد دیروز 

حالش بده عیچی نمیتونه بخوره و از حاشم نمی تونه تکون بخوره 

خیلی بده😥

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤