2777
2789

سلام بچها واسه اینکه شناسنامه مو عوض کنم برم ثبت احوال؟ قبول میکنم بهم شناسنامه جدید بدن؟کسی اینجا بوده که شناسنامه قدیمی شو با جدید عوض کرده باشع؟الان من کارت ملی هوشمندنم هنوز نیومده با همین قدیمیا میشه واسه تعویض شناسنامه اقدام کرد؟

آره عوض میکنن من میخواستم برم عوض کنم هی امروز فردا کردم کرونا اومد دیگه نرفتم 

ولی واسه شوهرم رو سه سال پیش عوض کرد چون پسوند پسرم رو برداشته بودیم مجبور شد عوض کنه

اونموقع هزینش ۲۵۰۰۰ بود الان رو نمیدونم چقد  شده

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره میتونی چون درخواست تعویض دادی

یعنی برم بعد تعطیلا ثبت احوال بگم می‌خوام شناسنامه جدید بگیرم قبول میکنن؟با توجه به اینکه هنوز کارت ملی هوشمندمم نیومده؟

یعنی برم بعد تعطیلا ثبت احوال بگم می‌خوام شناسنامه جدید بگیرم قبول میکنن؟با توجه به اینکه هنوز کارت ...

اره عزیزم بگو میخام شناسنامم رو تعویض کنم منم دقیقا مثل شما بودم در خواست کارت ملی رو ثبت کردم بعد شناسنامم رو تعویض کردم هنوزم کارت ملی نیومده

اره عزیزم بگو میخام شناسنامم رو تعویض کنم منم دقیقا مثل شما بودم در خواست کارت ملی رو ثبت کردم بعد ش ...

دیگه پلیسی جایی نمیخوام برم واسه احراز هویت همون ثبت احوال کافیه؟

دقیق حضور ذهن ندارم ولی یادم نمیاد واسه احراز هویت جایی رفته باشم نه نرفتم

عزیزم بعد من هنوز سی سالم نشده میگن واسه عوض کردن باید سی سالت شده باشه درسته؟ 

واینکه چقدر طول کشید شناسنامه جدیدت بیاد