2777
2789

خب خودم اول میگم 

داشتم با چند تا اقوام پیاده روی میکردیم بعد من تو فامیل طرفدار زیاد دارم منظورم دوست هست(دخترناااا)بعد داشتم براشون کلاس میزاشتمو اون موقع هام یادمه شیک ترین لباسمو پوشیده بودم داشتم بولوف میومدم و اینا یدفعه 

یه چاله جلو پام بود پر گِل رفتم توش تا زانوم گلی شدو اون وسط مسطا یه صدای پاره شدن لباسی اومد که اون لحظه بیخیالش شدم خلاصه بعد از اینکه یه دل سیر خندیدن و خودمم همراهیشون کردم کمکم کردن اومدم بالا 

نمیدونم چی شد خم شدم چیکار کنم که همه زدن زیر خنده خالم که داشت زمینو گاز میزد اون وسط مسطا یکی گفت لباست ، لباس زیرت همش پیداس

منم فهمیدم که بععععله اون قسمت حساس لباسم دامنم پاره شده خلاصه خیلی خندیدیم😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من به لپ تاب میگم لب همه خانواده میدونن

یبار با داداشم دعوام شد گفتم دهنتو ببند لبو بده بیاد

هنوزم آدم سابق نشدم همدیگرو میبینیم سرخ و سفید میشیم😐🤭🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا.اینا.چی.بود.خلق.کردی#  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فاطمه هستم😊هکر قلباتونم😎به خر الماسم بدی ینجه میخواد...بحث لیاقته😌فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی😏تو دنیا فقط یکی برام نفس میکشه....اونم دماغمه😂😐به جای واکسن کرونا باید واکسن انسانیت رو کشف کنن برای بعضیا🙂
من به لپ تاب میگم لب همه خانواده میدونن یبار با داداشم دعوام شد گفتم دهنتو ببند لبو بده بیاد هنوزم ...

🤣

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

من ۱۱ سالم بود میرفتم پیش دختر همسایمون قران یادم بده بعد ی روز خواهرمم ک ۵ سالش بودو بردم من داشتم قران میخوندم دید ک تو قران کلمه (( ان)) داره 

من داشتم میخوندم این کلمه ان تو قران ب ی معنی دیگست رو خوندم بعد ک دختر همسایمون رفت مامانش صداس زد بعد خواهر منم پیشم نشسته بود ب من گفت اجی خونه مردم ان ان نکن زشته🤣🤣🤣🤣

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍