2777
2789

اشکام همینجوری میریزه  دارم از غصه میمیرم  نگید چیشده که دوست ندارم به دلیلش بخندید  قلبم اروم‌نمیگیره چیکار کنم😞😭😭

نمیخندیم بگو شاید تونستیم کمک یا ارومت کنیم

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که بحق پنج تن خدا دلتو آروم کنه عزیزم 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
عشق یکطرفه نابودم کرده😭 غرورم له شد  تنها دلخوشیم بود ولی اون دیگه نیست😭

عشق حماقت محضه من با عشق دو طرفه خیانت دیدم ول کن بابا بچسب ب خودت

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
عشق یکطرفه نابودم کرده😭 غرورم له شد  تنها دلخوشیم بود ولی اون دیگه نیست😭

امیدت ب خدا باشه اگه قسمت هم باشین جوری ب هم برسین خودت باورت نشه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه ها من دانشجوی ارتباطاتم برای نظرسنجی توی پروژه دانشگاهم شدیدا به کمکتون  نیاز دارم

لینک نظر سنجی که گذاشتم اینه درباره استفاده از اینترنته نظر سنجیم.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfps-D54s4rL6QEY7tfgBGTG_nGBwDcvP2o1DGuhAWuOb81YQ/viewform?usp=sf_link

ثواب داره .خدا خیرتون بده بدجور گیر کردم

دعاتون میکنم.

نفری یه صلوات هم برای سلامتی و برآورده شدن حاجتتون می فرستم.  

فقط لطفا جنسیت رو مرد ثبت کنید مردای شرکت کننده ندارم

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
امیدت ب خدا باشه اگه قسمت هم باشین جوری ب هم برسین خودت باورت نشه 

اصلا بره به درک  میخوام از ذهن و قلبم پاک شه  ولی نمیشههه  گریم بند نمیاد نمیتونم اروم بگیرم 😞😞