به نظرم ربطی ب دعا کردن نداره ..حالا ی سریا ب حسب اتفاق خواستشون روا میشه بعضی ها هم نه ..بعدم اسمشو میزارن حاجت ..زندگی و سرنوشت آدما از قب نوشته شده حتی چ ساعتی و روزی مرگشون رقم میخوره ..ربطی ب امام همنداره ..من ۶یا۷ سال خواسته داشتم هر کاری بگی کردم نشد ..الانمیدونم اون تو سرندشت من نیس حالا هی الکی زور میزنیم
من یه دوست دارم که خونشون مشهد و بعد 7سال از همسرش جدا شده هنوز دو سه ماهه جداشدن، اونم خیلی حسرت عمر به باد رفتشو می خوره من سعی کردم آرومش کنم، خیلی وقت نیست می شناسمش داره ادامه تحصیل می ده تا بتونه به جایی برسه و مستقل بشه، یه لحظه فکر کردم همونی عضو نی نی سایت شدی
عزیزم ناراحت نباش ببین شاید حرفامو مسخره کنی اما آدما خودشون زندگیشونو میسازن شاید شما گذشته خوبی نداشتی اما میتونی یه شروع خوب داشته باشی میتونی زندگیتو از نو بسازی ناراحتیتو کنار بزار این ماییم که تصمیم میگیریم تو لحظه هامون به چی فک کنیم میتونیم زندگیمونو با فک کردن به گذشته نابود کنیم یا برعکس میتونیم گذشته رو فراموش کنیم و به یه شروع قشنگ فک کنیم .
یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم