2777
2789

قبل ازازدواجم...چندسال پشت سرهم...برای حرم آقا نامه نوشتم...ک ازدواج خوبی داشته باشم...خیلی دعاکردم...نذرکرده بودم....خیلی..من باکلی امید صدات میکردم امام رضا...یعنی صدای من اصلا بتو نرسید.‌‌؟...یعنی نامه های من اصلا بتو نرسید...؟امام رضا من ازخودت یکی خوبشو خواسته بودم....یعنی اصلا دل من به حرمت نبود آقا؟...پس چرا ایجوری شد....چراازدواج من اینجوری شد...چرا بایکی ازدواج کردم ک ازقضافکر میکردم آدمه ولی توزرد ازآب دراودن....۷سال اذیت شدم....ازهمه ترد شدم...تنهاترین روزهارو سپری کردم.....آقا یعنی من تودرگاه شما ذره ای جانداشتم ک ۷سال جوونی من رفت؟....چشمای من باچه امیدی اشک شوق میریختن رو نامه هایی ک مینوشتم...چرااین چشما انقد  اشک ریختن.....چراآقا ؟.....آقا دیدی باچه مصیبت های تونستم ازون ازدواج جدابشم....باچ بدبختیایی تونستم طلاق بگیرم....تودیدی آقا...؟.....ن میتونم گله ای ازشما داشته باشم...ن میتونم ناشکر باشم....فقط خواستم بگم...آقا..من درکمال ناباوری دلم شکست.....بدجور....

💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم ربطی ب دعا کردن نداره ..حالا ی سریا ب حسب اتفاق خواستشون روا میشه بعضی ها هم نه ..بعدم اسمشو میزارن حاجت ..زندگی و سرنوشت آدما از قب نوشته شده حتی چ ساعتی و روزی مرگشون رقم میخوره ..ربطی ب امام هم‌نداره ..من ۶یا۷ سال خواسته داشتم هر کاری بگی کردم نشد ..الان‌میدونم اون تو سرندشت من نیس حالا هی الکی زور میزنیم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

من یه دوست دارم که خونشون مشهد و بعد 7سال از همسرش جدا شده هنوز دو سه ماهه جداشدن، اونم خیلی حسرت عمر به باد رفتشو می خوره من سعی کردم آرومش کنم، خیلی وقت نیست می شناسمش داره ادامه تحصیل می ده تا بتونه به جایی برسه و مستقل بشه، یه لحظه فکر کردم همونی عضو نی نی سایت شدی

خیلی..همین الان اشکام میریزن....

آخی 😔😔

عزیزم ناراحت نباش ببین شاید حرفامو مسخره کنی اما آدما خودشون زندگیشونو میسازن شاید شما گذشته خوبی نداشتی اما میتونی یه شروع خوب داشته باشی میتونی زندگیتو از نو بسازی ناراحتیتو کنار بزار این ماییم که تصمیم میگیریم تو لحظه هامون به چی فک کنیم میتونیم زندگیمونو  با فک کردن به گذشته نابود کنیم یا برعکس میتونیم گذشته رو فراموش کنیم و به یه شروع قشنگ فک کنیم .

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم