2777
2789

من که یکم چرب میکنم میزارم تو فیریزی نیم ساعت قبل همیشه در میاد 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم داخل قالب رو با روغن چرب کن ژله رو که درست کردی بریز بذار یخچال، یکم که خودشو گرفت یه رنگ دیگش رو درست کن بریز روش

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بعد جدا میشه؟ 

وقتی ژله تو درست کردی ازیخچال دربیار سشوار بگیر به غالب میوفته توظرف

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    
بعد جدا میشه؟ 

اره خیلی راحت جدا میشه ولی یکم بزن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
کی میذاری تو فریزر؟ فردا مهمون دارم الان درست کنم ؟

من نیم ساعت قبل ژله درس کردنم میزارم موقع دراوردنم اول یکم دورشو با چاقو جدا میکنم بعد برمیگردونم چند بر تکون میدم در میاد

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
کی میذاری تو فریزر؟ فردا مهمون دارم الان درست کنم ؟

فردا داری دیگه فریزر نذار همون تو یخچال بزار ظرف و یکم چرب کن آب کم بریز تو ژله بعد بزار از داغی بیوفته بزار یخچال یکم ک روش بسته شد رنگ بعدی و بریز ولی مراقب باش دومی باید سرد باشه اگه گرم باشه ژله زیری و آب میکنه رنگ ها میره تو خورد هم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
فردا داری دیگه فریزر نذار همون تو یخچال بزار ظرف و یکم چرب کن آب کم بریز تو ژله بعد بزار از داغی بیو ...

یهنر من ژله رو که درست کردم بذارم یکم سرد شه بعد بریزم تو قالب درسته؟