2777
2789

که ناراحت نشه. هر دفعه میگی فلان برج باز میگه الان دستم تنگه منم برا اون پول زحمت کشیدم خودم کار میکنم .الان لازم دارم میگه برج ۴یا۵قبلا قرار بود عیدوقبلش بده نداد (هردومون پسریم اون بزرگترها)نمی‌خوام سر پول رابطه مون خراب شه من آدم پولکی نیستم فقط جون کندم برا اون پولا شاید از نظر شما کم باشه ولی ۱تومن و ۲۰۰ دلار برای من خیلیه کمکم کنید لطفاً .

من آدم ولگردی نیستم بیشتر از یکساله خودم کار میکنم با اینکه سنی ندارم برای آینده ام احتیاج دارم. پس نگین پسری چرا اومدی اینجا من از تابستون پارسال خیلی کم میام فقط در موارد ضروری که سوال دارم چون کسیو ندارم واقعا

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو داداش فلانی چیزو میخوام بخرم یا فلان کارو میخوام انجام بدم به پولم احتیاج دارم خودتم نداری لطف کن از یکی دیگه بگیر بده من مشکلم حل شه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بهش بگو نصف و این ماه بده نصفش و بعدا

بعضی ادمها بهشون قرض میدی زور به ک‌ونشون میاد پس بدن

یک‌چیزی هم از من به همه نصیحت به رفیقتون پول ندین چون یا پولتون میره یا رفیق یاهم هر دوش

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

بگو برا فلان موقع چک دارم تا اون موقع جورش کن داداش حسابم خراب نشه دمت گرم😬

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

تو که خوبی خواهرشوهرمن مهر ماه گازمو خریده قرار بود عید پولشو بده نداد اردیبهشت سه تومن داده گفته دو تومن بقیش رو دوماه بعد میدم .جالبش اینجاست هشت تومن امانت قبلا دست شوهرم داشتن الان دوتومن داده گفته اینم نگه دار برامون.

یعنی نمیتونست پول مارو کامل بده؟ 

بگو داداش فلانی چیزو میخوام بخرم یا فلان کارو میخوام انجام بدم به پولم احتیاج دارم خودتم نداری لطف ک ...

فقط داداش گفتنای ما😂😂😂😂😂😂

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من