2777
2789
عنوان

تماس تصویری دیگه چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 20 پست

عمه ها خیلی بدبختن. محبتم که میکنن کسی چشم نداره ببینه حالا اگ خاله بود کلی هم کیف میکردن. 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بگید  فلان اتفاق افتاده دوربین گوشیم سوخته وقتی زنگ زد یه تیکه کاغذ بچسبونید رو دوربین که هم نو ...

چه راه حل خوبی 👏😃

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣🤣خوب بود

ببین من خودم با دروغ مخالفم و در اینجور مواقع روراست میگم من از تماس تصویری خوشم نمیاد ولی خب نمیدونم با بعضی ها باید چطور رفتار کرد!

تازه میتونی رو دوربین چسب شیشه ای یا همون چسب کتاب دو سه لایه بزنی و تست کن تصویر تار بشه در جلسات بعد کاغد رو اجرا کن.یهویی دوربین بسوزه شک برانگیزه🥰😂

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b