2777
2789
عنوان

تگ بازی

726 بازدید | 285 پست

هر چقد میتونید تگ کنید چه ابی بشه چه نشه 🙂😉😛🤗

همشم دوستاتون نه شانسی بزنین🤩🙂😉😛

هر نام کاربری که شد 😄😊😂😍

#فان 😎

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

بعد تهش چی میشع؟  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منو تگ نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

@مومو_خر_کیه  

@خخخخخخخخخخخخخ  

@سلام_خوبین  

@اسهالخونی   اسهال اسم تو سر سفره یادم اومد رفتم بالا آوردم دیگه هم نخوردم😑

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
منو تگ نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟

@عاشق_خنده ........................................بیا اینم تگ............................................................................................................................................................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

@دختر_مهرماهی‍      معذرت میخوام رفتار اون روزم بد بود باهات 😑😑ولی عصبی شدم وقتی داشتم با تو حرف میزدم اومد گفت متلک بارونمون میکنی باز😑من با اون حرف نزده بودم با غوغا حرف زده بودم دیروزش اونم شوخی بود جدی گرفت

دوستان اینو تگ کنید

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
@مومو_خر_کیه     @خخخخخخخخخخخخخ     @سلام_خوبین     @اسهالخون ...

عزیزم خر هیچکسی نیستم به خدا☹😂(خطاب به اسم کاربری اولی که تگ کردی)

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
@عاشق_خنده   ........................................بیا اینم تگ............................. ...

مرسسسسیییییی...........................................😘