2777
2789

دوستان تصمیم دارم برم کلاس نقاشی و الان درمورد اینکه چ تکنیکی رو بعد از طراحی انتخاب کنم و ادامه بدم سوال دارم میخوام ی چیزیو انتخاب کنم حرفه ای شم خودم مدادرنگ و آبرنگ و پاستل مدنظرمه ولی خیلییی بین این س تا موندم ک کدومو برم یکیشو میخوام برم کدومو برم ب نظرتون و چرا ( صرف نظر از علاقه بگین)؟ کدوم قشنگتره؟ خودتون چ تکنیکی دوست دارین؟

لطفا راهنمایی کنین خیلی موندم ممنون 

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم عاشق سبک کار پاستل م ولی به نظرم مداد رنگی بهتر باشه

مداد رنگی چرا بهتره؟

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍
فقط،رنگ روغن عشقه

شما خودت کار میکنی؟

متاسفانه نصفه رها  کردم گلم من هم طراحی چهره کار کردم هم رنگ روغن عاشق رنگ روغنم

رنگ روغن بوی تینر و ایناش اذیت نمیکنه؟ ، بعد طراحی چهره با چی کار کردی سیاه قلم؟ و اینکه از بین آبرنگ و مداد رنگی و پاستل کدومو پیشنهاد میدی؟

رنگ روغن بوی تینر و ایناش اذیت نمیکنه؟ ، بعد طراحی چهره با چی کار کردی سیاه قلم؟ و اینکه از بین آبرن ...

گلم میدونم شاید بگی دیوونه  ام

ولی من عاشق بوی تینر هستم😅😅😅😅😅😅

بله گلم سیاه قلم بود

عزیزم تو کلاسمون ی خانومی بود با مداد رنگی کار میکرد

حالت گرفتن مداد توی دستش  ب طور خابیده بود و سخت

ابرنگ بچه بودم کار کردم    کثیف کاری زیاد داره  و تصویر نهایی اش

هم خوب در نمیاد  البته ب نظر من

پاستل رو نمیدونم گلم

گلم میدونم شاید بگی دیوونه  ام ولی من عاشق بوی تینر هستم😅😅😅😅😅😅 بله گلم سیاه قلم بود ...

منم بوشو دوست دارم ولی طولانی مدت اذیتم میکنه😅

مرسی از راهنماییت عزیزم

مداد رنگیو بیشتر از همشون علاقه دارم یعنی نمیتونم یاد بگیرم؟

فدات گلم کاری نکردم چرا نمیتونی؟ انشاالله ک همیشه موفق باشی عزیزم 

قربونت عزیزم همچنین😘