2777
2789
سلام.دو روزه که هر چی میرم دستشویی انگار باز ادرار دارم.اگه یک ربعم بشینم میاد کم کم.مثانم همش پره انگار.یعنی عفونت گرفتم یا میتونه از علائم بارداری باشه ؟
عفونت ادراریه سوزش نداری؟ اگه سوزش اصلا نداری سردیت کرده آویشن دم کن با نبات و دارچین بخور
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من الان دچارشم
چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
من هر چی نینا گفت هستم خوده خودشه
چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
پارسالم اینجوری شدم اورژانسی رفتم دکتر وضعم خراب بود شدید وسط خیابون خودم خیس کردم بعد رتم دکتر یه ورق سفیکسیم داد همین
نمیدونم دو روزه اینجوریم اما مثل پارسال شدید نیست پارسال خون لخته ای هم همراه ادرار میومد
امسال سوزش وخارش وتکرر دارم اما تاحالا نرفتم دکتر