2777
2789

موافقم چون فرقی نداره بنظرم 

مگه دختر دل نداره که ابراز احساسات کنه

درسته پسرای ایرانی بی جنبه ن اما این داستان تو کل دنیا جز کشورای جهان سومی و عقب مونده مثل اینجا پذیرفته شدس...

با دیوانگی عَجینم...

مخالفم

پسر نباید بفهمه دختره محتاج و عاشقه کلا

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابراز عشق چی؟ ینی خاستگاری نباشه فقط بگی عاشقتم

چون مغرورم نمیگم من 

ولی خب شما اگه میخواهی بگی جنبه طرفو بسنج 

ولی به طور کلی مردها حس برتری دارن (فقط حسه🤣)و اینجورم کنی ممکنه خیلی خودشو بالاتر بدونه ازت 

[QUOTE=] دوستی. منم خیلی مغرورم اما اون لحظه انگار مغزمو ازدست دادم. همین ک پیام رو فرستادم عین چییی پشیمون ش ... [/QUOTE]

امان از هیجانات لحظه ای 

حالا مهم نیست گفتی مهم مدیریت بعدشه حالا که شده 

بالاخره زندگی محل کسب تحربست شما هم مستثنی نیستی عیبی نداره گفتی فقط من بعد موضع صعف و ذلیلی که ولی من روانیتمو هر کاری کنی قبوله جلو نرو مهم اینه که طرف حساب کار دستش بیاد که اگه اونو گفتم دلیل بر تفاوتمه نه اینکه ادم کمی هستم به همچین چیزی حالا نمیدونم لپ مطلبو تونستم برسونم یا نه خیلی به خودم فشار اوردم فارسی درست بگم🤣🤣🤣

بنظرم اشکالی نداره ..چه فرقی بین دختر و پسر هست در ابراز عشق و دوست داشتن ؟ رد شدن تنها برای پسرا نیست .ولی خب یه دختر وقتی پیشنهاد میده باید بپذیره که امکانش هست رد بشه و نباید اینو اینقدر بزرگ کنه که دچار افسردگی بشه .

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   
اون اخراش ک خیلی متوجه نشدم چی تایپ کردی عزیزم ولی اره دیگه انقد طول کشید تا هضم کنم چ اتفاقی افتاد ...

🤣🤣🤣

منظورم اینه چون اعتراف به حست کردی دلیل نشه بعدها کوتاه ببایی و فکر کنه هر رفتاری میتونه بکنه

ن عزیزم اتفاقا همین ک اون گفت حسی نداره انگار من کلا کلا حسم از بین رفت .از این نظر راضیم ک بهش گفتم ...

اها پس اون گفته حسی ندارم 

خوب کاری کردی پس دقیقا خودتو نجات دادی اصلا پشیمونی نداره که اگه اینجوره