2777
2789
عنوان

زامبی ها حمله کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 133 پست
به خدا البته فکر کنم اونام اولش مثل ما امپول ازمایشی ساختن که بببینن جواب میده یا نه لینطور شده منم ...

منم خوندم 😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خون اشام اینطوزی نمیخوره گردن میخوره اینا همه جا میخورن خود ادما درست کردن😐❤

آخه چطوری با کشیدن دست قطع شد یهو😐

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
کی گفته خون اشام وجود داره؟؟

بزنی نت میاد کلی

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

چقدر راحت کزونا وارد ایران شد مرز ها باز شد اینم همین میشه دیر مرزو میبندن

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
خون سفیده؟

نه چون تو شبه این رنگیه

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
کی گفته خون اشام وجود داره؟؟

خون آشام واقعا وجود داره حتی تو ایران فکر کنم یه بار یه خون آشام اومده بود تو کلاب هاوس با تتلو حرف میزد که خون بخورید و اینا

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
خون سفیده؟

فیلمبرداری با دوربین شبه

برو فیلمشو ببین 

خون سفیده؟

من قشنگ ندیدم ولی دوربین دیددرشب گرفته این فیلمو

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چقدر راحت کزونا وارد ایران شد مرز ها باز شد اینم همین میشه دیر مرزو میبندن

دقیقا من نمیدونم راسته یا نه ولی همیشه به این فکر میکنم که چه بلاهایی سرمون نیومده ادم خوار هاام میان در اینده

کاربر مامان یوسفم
خون اشام اینطوزی نمیخوره گردن میخوره اینا همه جا میخورن خود ادما درست کردن😐❤

اره به خدا یادته گفتن که بعد از کرونا وارد مرحله زامبی میشیم به خدا من یادمه همه میخندیدن فکر میکردن شوخیه نگو جدی جدی قراره زامبی هم بیاد

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

زامبی یعنی چی؟ 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت