2777
2789
عنوان

زامبی ها حمله کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 133 پست

الا باورتون شد؟

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چطوری با کشیدن دست قطع شد یهو😐

همینوبگو 😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
زامبی یعنی چی؟ 

چیزی هست که ادم میخوره و وقتی خورد میمیرع و مغزش دستور خوردم ادم های دیگه میدع کسایی هم که میخوره شبیه خودش میشن

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
زامبی یعنی چی؟ 

اونایی که رنگ پوستشون تقریبا خاکستری میشه بعد دستاشونو میگیرن جلوشون آدم هارو میخورن اونا زامبی ان

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
خون آشام واقعا وجود داره حتی تو ایران فکر کنم یه بار یه خون آشام اومده بود تو کلاب هاوس با تتلو حرف ...

اینا بیمار روحی هستن مث کانیبالیستا که گوشت انسان میخورن

خون آشام ب اون شکل ک مثلا دندونش تیز باشه و هرگز نمیره مث دیمن 😁وجود نداره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بنظرم واقعیه 

نمیدونم والا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه ها راست میگه من الان رفتم دیدمش  البته فیلمش مال 6 سال پیش هستش  که اخبار روسیه هم پ ...

الا کلی پخش شده😭

اونایی که رنگ پوستشون تقریبا خاکستری میشه بعد دستاشونو میگیرن جلوشون آدم هارو میخورن اونا زامبی ان

🧟🧟🧟

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
اینا بیمار روحی هستن مث کانیبالیستا که گوشت انسان میخورن خون آشام ب اون شکل ک مثلا دندونش تیز باشه ...

ولی فکر کنم هستا گرگینه ها هم هستن ننیدونم چرا من باورشون دارم البته اونا بیشتر سمت شمال و جایی که جنگل باشه هستن

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
دقیقا من نمیدونم راسته یا نه ولی همیشه به این فکر میکنم که چه بلاهایی سرمون نیومده ادم خوار هاام میا ...

این چیزارو میبینم میگم غلط کردم بچه دار شدم 

فوقش خودم‌میخواستم بمیرم و تمام 

اما دوتا بچه آوردم همیشه نگران آینده ی بچه هام و حتی نوه های آیندم هستم 

خون سفیده؟

نه عزیزم خون گرم هستش مگه خود جنبنده ها رو نمیبینی سفید رنگ هستن 

دوربینهای دید در شب هم از روی حرارت افراد رو نشون میدن که بیشتر اوقات سفید و گاهی سبز دیده میشن

این چیزارو میبینم میگم غلط کردم بچه دار شدم  فوقش خودم‌میخواستم بمیرم و تمام  اما دوتا ب ...

وای تو منی منم یه بچه دارم هنوز یه سالش نشده این چیزا خیلی روم تاثیر میزاره بیشتر سعی میکنم نبینم

کاربر مامان یوسفم