دیشب داداشم یه فیلمی بهم نشون داد داخل شب خودتون هم میدونید کسایی که مثلا مستند می سازن تو شب با دروبین شب هست یعنی سبز هست آدماش بقیه قهوه ای دیدم ی سرباز روسی داره میدوه اینا هم با پهپاد دارن فیلم میگیرن یه تفنگ هم دستش بود داشت اونا رو میزد ولی مگه میمردن تیرش تموم شد اول فکر کردم مامو هست دنبالشه ولی بعدش که تیرش تموم شد رختن رو سرش و تیکه تیکه اعضای بدنش رو خوردن قشنگ معلوم بود واقعیه شما چ فک میکنین فقط توهین نکنین
از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی هست که ادم میخوره و وقتی خورد میمیرع و مغزش دستور خوردم ادم های دیگه میدع کسایی هم که میخوره شبیه خودش میشن
خون آشام واقعا وجود داره حتی تو ایران فکر کنم یه بار یه خون آشام اومده بود تو کلاب هاوس با تتلو حرف ...
اینا بیمار روحی هستن مث کانیبالیستا که گوشت انسان میخورن
خون آشام ب اون شکل ک مثلا دندونش تیز باشه و هرگز نمیره مث دیمن 😁وجود نداره
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بچه ها راست میگه من الان رفتم دیدمش البته فیلمش مال 6 سال پیش هستش که اخبار روسیه هم پ ...
الا کلی پخش شده😭
اونایی که رنگ پوستشون تقریبا خاکستری میشه بعد دستاشونو میگیرن جلوشون آدم هارو میخورن اونا زامبی ان
🧟🧟🧟
میخوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه میره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز میکنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.