2777
2789
عنوان

خانوما برا موهای زائد بدن چه راهی خوبه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چیه

پودر موبر از این سنتی ها بزن تو نت واجبی یا نوره از خواص بی نهایتش ضدسرطان رحم و غدد لنفاوی و ضد قارچ و باکتری برا بانوان بر خلاف لیزر که سرطان زاست 

من خودم نتیجه شو دیدم پوست واژن خیلی روشن شده البته من خودم بورم ولی بازم چند درجه تغییر کرده از وقای واجبی میزنم

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
کل دنیا دارن لیزر میکنن سرطان زا نیست فقط لایه اول پوست و درگیر میکنه

شما برو لیزر من از واجبی که ماده ضدسرطان داره استفاده میکنم لیزر از اسمش معلومه ی نوع اشعس دکتر طب سنتی به من گفت اشعه مضرره ولی پودر برعکس مفیدم هست البته سنتی هاش

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
از من به شما نصیحت الکی پولتو برلی لیزر هدر نده من چند میلیون دادم و پوستم هم خشک شد اما نتیجه نگرفت ...

دقیقا منم هرکی دیدم رفته بعد اینکه ول کرده دوباره برگشته لیزر فقط یکم عمیقتر مورو قطع میکنه واسه همین دیرتر درمیاد وگرنه اینکه درنیاد نداریم

با اینکه پر مویی هم تو کتم نمیره اما میگن فایده هم داره از جمله جلو گیری از پیری زود رس چون باعث تولید  چربی پوست میشه  و خارج کردن سموم بدن که جلو گیری میکنه از سودای بدن   مثلا موهای زیر بغل  سموم قلب رو خارج میکنه و موهای کشاله ران سموم کلیه و کبد 

دقیقا منم هرکی دیدم رفته بعد اینکه ول کرده دوباره برگشته لیزر فقط یکم عمیقتر مورو قطع میکنه واسه همی ...

بله وقتی فولیکول مو از بین بره بدن یه فولیکول دیگه تولید میکنه مگر اینکه توان ساخت فولیکول دیگه نداشته باشه  که نتیجه همون پیری پوسته  پس لیزر به درد نمی خوره اتفاقا یه پیک زدم که من رفتم و نتیجه نگرفتم کیا مثل من بودن و از دوستانم پرسو جو کردم و اون ها هم همین طور بودن

بله وقتی فولیکول مو از بین بره بدن یه فولیکول دیگه تولید میکنه مگر اینکه توان ساخت فولیکول دیگه نداش ...

ببین توهم واجبی بزن من اللن سه چارماهه میزنم خیلی خوبه انقد سبک میشه اون ناحیه انقد نرم میشه پوستش و روشنم شده رنگش