2777
2789

برای یه عکاسی مراسم تولد میخامش که ۳۰بادکنک هلیومی بذارم ۵۰۰هزار درمیاد ولی حیفم میاد واسه بادکنک که بعدا به هیچ دردی نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باچند نفر که عروسی یا تولد دارن هماهنگ کن شریکی بگیرید!

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

چسب مخصوص بادکنک بگیر.ی چسبای دایره ای شکل اندازه ی سکه هستن ک دو طرفه چسب دارن.میچسبونی به سقف.میتونی چسب نواری یک سانتی هم بگیری لولش کنی اونوقت باهاش بچسبونی

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

چسب بادكنك بگير بي رنگه بزن به بادكنك بچسبون كناره هم رو سقف روباناشو فر بده اويزون باشه

اصلا مو نميزنه من يه تولدي واسه دوستم چند سال پيش گرفتيم اينكارو كرديم يادمه چسبشم نصف بند انگشته 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

چسب بادكنك بگير بي رنگه بزن به بادكنك بچسبون كناره هم رو سقف روباناشو فر بده اويزون باشه اصلا مو نم ...

جدا کردنش سخت نیست؟ من یکبار چسب دوطرفه زدم به سقف گچ هاش کنده شد

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
جدا کردنش سخت نیست؟ من یکبار چسب دوطرفه زدم به سقف گچ هاش کنده شد

جدا كردنشو نديدم راستش چون خونه خودم نبود فقط كمك كردم قبل تولدش 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵