2777
2789

برای خواهر بزرگم میخواد خواستگار بیاد ، یه چن وقتی همو میشناختن سر یه پروژه ای ، بعد اون طرف پا پیش گذاشت ، یه چن جلسه تو هتل اومدن ولی الان قضیه یکم جدی شده گفتن میخوایم بیایم خونتون همه اقوامتون هم باشند تا بیشتر آشنا شویم .

ولی ما ب خاطر اون قضیه عمو و خالم کلا همه فامیل بهم ریخته و هیچ کس دلو دماغ نداره و نمیاد ، بعد اینطوری آبرومون می‌ره💔 چون اونا این مدلی هستن ک خیلی با فامیل رفت و آمد دارن ، بعد الان ما اینطوری باشیم خیلی زشته آبرومون می‌ره

ب نظرتون بگیم نیان اصلا خوبع؟ 😢

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

بذارید یه فرصت بهتر

با شما میخوان وصلت کنن چکار فامیل دارن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براشون خیلی مهمه متاسفانه 😬😐

بگید فعلن شرایطتون مقدرور نیست 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

الان کرونا بهونه خوبیه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

چه زود میخوان با فامیل روبرو بشن😶

کرونا هم هست خیلی درست نیست تعداد بالا دورهم جمع بشن ...

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بذارید یه فرصت بهتر با شما میخوان وصلت کنن چکار فامیل دارن

زشت نمیشه؟

چون از اینان ک خیلییییییی منظم اند و وقت و تایم براشون مهمه باید همه چی دقیق باشه ، بعد ۵ روز پیش گفتن میایم ما هیچی نگفتیم ، میترسم اگ الان بگیم نیاین زشت بشه 😶

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

زشت نمیشه؟ چون از اینان ک خیلییییییی منظم اند و وقت و تایم براشون مهمه باید همه چی دقیق باشه ، ب ...

من باشم.رد میکنم برن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓