سلام من 24 سالمه و از 17 سالگی یه آقایی رو دوست دارم الان 4 ساله که اومدن جلو و خانوادم مخالفت میکنن دلیل واضح هم نمیگن یعنی دلالیشون منطقی نیست میگن چون ما میگیم نه یعنی نه ، مادرم میگه الان نمیفهمی بچه ای عشق و عاشقی از سرت میپره ، مثلا برای من آروزو های عجیب داره که شوهرم دکتر باشه و از این حرفا ، ولی خب من ایشونو واقعا دوست دارم و دلم میخواد که یه زندگی تشکیل بدم اما خب .... ، شما ها بعد از ازدواج عشقتون از بین رفته ؟ یا پشیمون شدید ؟
نه نپرید هنوزم عاشقشم ولی گاهی ادما ی کارایی میکنن که فراموشت میشه که قبلا عاشق بودی
ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
عزیزم از نطر روانشناسی دختر ۲۲ سالگی عقلش کامله دیگه قدرت تشخیص داره و انتخاباش با ثباته، منم البته بعد ازدواج خنوز عاشق همسرم هستم ولی اگه یبار دیگه برگردم فقط با پزشک ازدواج میکنم نه استاد دانشگاه
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی