2777
2789
http://uupload.ir/files/iqe3_img-20160306-wa0013.jpg
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
من تو عروسی اینااایی که تو دستته رو دستم باشه نمیتونم شام بخورم اونوقت توبااینا داری خونه تکونی میکنی؟!؟!عزیزم خودتو اذیت نکن بدون زیور آلات هم میشه لکه نشون داد
من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارى به یک کیلو طلا ندارم ولى فکر کنم این کف زمینه ها
با نگاهت به خدا چتر شادی وا کن و بگو با دل خود که خدا هست، خدا هست هنوز او همانیست که در تارترین لحظه شب، راه نورانی امید نشانم می داد او همانیست که هر لحظه دلش میخواهد همه زندگی ام، غرق شادی باشد ماه من... غصه اگر هست بگو تا باشد معنی خوشبختی، بودن اندوه است اینهمه غصه و غم، اینهمه شادی و شور چه بخواهی و چه نه ،میوه یک باغند همه را با هم و با عشق بچین، ولی از یاد مبر پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی می خواند که خدا هست خدا هست خدا💞هست هنوز 💞🙏🏻
نرگس جون . اینا که چیزی نیس . سبکش کردم دستامو تازه
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄