2777
2789
کشیدش بالا 

حداقل برای خودت یه کاری جور کن برو ، بچتو بسپار دست مادری ، خواهری 

یا آنلاین کار کن ، تو خونه چیزی بفروش

زن پول داشته باشه برا خودش قدرتمند میشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

هدفشم اینه ک دستم جلوش دراز باشه 

خیلی حس بدی دارم چند تا خونه داره قرار بود یکی رو بکنه ب اسمم خودش پیشنهاد داد اما پشیمون شد گفت صلاح نمیدونم ب اسمت بشه بعد گفت کرایش برا تو اما اونم بم نداد

یکی دو بار ک بش گفتم برا خونه میگه خجالت نمیکشی چ فرق میکنه بین من و تو در صورتی ک قبلش اصلا برا من مهم نبود وقتی فهمیدم برا اون مهمه حساس شدم ک چرا ی خونه کوچیک و بی ارزشو ب اسمم نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه بودن فروختشون گذاشت ب حساب خودش ی چند ماه سودشو بم داد بعد زورش اومد گفت خجالت بکش پول من و تو ن ...

برو رو  یه طلایی چیزی باهاش بگیر لاقل 

از اطرافیان منم ازین گافا دادن شوهره به بهونه بورس و اینا سکه هاشو نقد کرد به جیبش بعدم گفت پول منو تو نداره هرچقدر سود کنه برای جفتمونه

حداقل برای خودت یه کاری جور کن برو ، بچتو بسپار دست مادری ، خواهری  یا آنلاین کار کن ، تو خونه ...

اره خیلی الان احساس میکنم همه اعتماد ب نفسم از بین رفته 

خیلی دلم میخاد کار کنم‌

اما نمیدونم از کحا شروع کنم چی بفروشم 

سکه بودن فروختشون گذاشت ب حساب خودش ی چند ماه سودشو بم داد بعد زورش اومد گفت خجالت بکش پول من و تو ن ...

البته که خب زندگی مشترک همینه دیگه

نباید منو تویی چاشنیش بشه

البته که خانومام نباید تا هر حدی تو هرچیزی راه بیان

هدفشم اینه ک دستم جلوش دراز باشه  خیلی حس بدی دارم چند تا خونه داره قرار بود یکی رو بکنه ب اسم ...

خیلی جالبن این آقایون جایی که به نفعشون نیست ازین لفظا میان

تویم خیلی شل گرفتی که هر دفعه  با این حرفا ماجرارو فیصله داده

برو رو  یه طلایی چیزی باهاش بگیر لاقل  از اطرافیان منم ازین گافا دادن شوهره به بهونه بورس ...

پولا رو ک کشید بالا در صورتیکه اصلا نیاز بشون نداشت 

فقط حس استقلال من اذیتش میکرد 

مبخاد برا خرید مانتو و لباس و هر چیزی دستمو جلوش دراز کنم 

البته که خب زندگی مشترک همینه دیگه نباید منو تویی چاشنیش بشه البته که خانومام نباید تا هر حدی تو ه ...

بخدا برا من اصلا مهم نبود حتی شاید اگه میگفت بیا بریم ب اسمت کنم نمیرفتم اما وقتی میبینم داره دو دو تا چارتا میکنه خیلی ناراحت میشم 

اره خیلی الان احساس میکنم همه اعتماد ب نفسم از بین رفته  خیلی دلم میخاد کار کنم‌ اما نمیدونم ...

کیک و شیرینی ، آرایشگری ، کاشت ناخن ، تتو ، یا مثلا غذا بفروشی از کم شروع کنی

بدلیجان درست کنی دستبند و گردنبند و اینا یه پیجم بزنی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
پولا رو ک کشید بالا در صورتیکه اصلا نیاز بشون نداشت  فقط حس استقلال من اذیتش میکرد  مبخا ...

ببین چیزایی که میگیو چون خودم دقیقا دیدم که همسراشون همچین حرکتایی و میزدن سر اینا

بالاخره تو خودت شوهرتو بهتر از هرکس دیگه ای میشناسی

ولی تا سنت بالاتر نکشیده و مثل این خانومای۵۰-۶۰ ساله ها که یک عمره دارناین حرفارو میزنن نشدی یک برنامه جدی برای خودت بریز

اعتماد بنفس آدم از هرچیزی مهم تره بخصوص که همسرو اللخصوص بچه هم داشته باشی 

فردارو همون بچه رفتار باباشو الگو رفتارش باتو قرار میده

پسخودت به خودت ارزش بده هیچکی حواسش به تو نیست جزخودت.

چند سالته  متاهلی

سی سال جداشدم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
بخدا برا من اصلا مهم نبود حتی شاید اگه میگفت بیا بریم ب اسمت کنم نمیرفتم اما وقتی میبینم داره دو دو ...

بزار آدما حتی نزدیک ترین شخص به زندگی فعلیت که همسرته هرجورمیخوان باشن تو خودتو وارد این وادیای به نام منو به نامتو نکن

البته نزار که اونم خوره ی به نام کردنو اقابالاسریبه خودش بگیره

امیدوارم تا به حال برای خودت ی پشتوانه مالی ساخته باشی

لازمه ی هر خانومی هست که از یه حدی به بعد دیگه زیادیم صادق نباشه 

واسه خودت و روز مبادات همیشه یک مقدار هزینه کنار گذاشته شده داشته باش

شاید الان با جمع کردنشون به قول خودت دستت جلوش دراز باشه ولی باز اون خلأ مالیتو بعد یک تایمی که پرمیکنه

به قول خودت هزینه مانتو پوشاک یا خرید خونه یا هرچیزی که خودت بهتر میدونی رو بخشیش رو برای خودت کنار بزار آجی