2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسر سه ساله

161 بازدید | 12 پست

دیگه از دستش روانی شدم یک ماه دارم میگیرمش میبرم دسشویی داشته باشه میکنه ولی اگر نبرم تو شلوارش میکنه حتی بعد یک ماه نمیدونم چیکار کنم الان فصلشه البته حرف هم نمیزنه درحد سه کلمه جیش بابا ددر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظر من با توجه به سنش باید حتما پیش گفتار درمانگر ببرید چون الان دیگه باید جمله سازی بکنه 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤

چون نمیتونه زیاد کلمه بگه سختشه🥺

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
منم دارم پسرمو از جیش میگیرم ولی هروقت جیش میکنه میاد میگه البته هنوز دوسالش نشده

پسر من که جیش میکنه اصلا نمیگه بهم من نفهمم همونجوری با شلوار خیس میچرخه تو خونه