2777
2789
اهان اره وقتی تخمک نداشته باشی پریود هربار بیشتر عقب میوفته من بعد سقطم از پنجاه روز دوره سیکل اول ب ...

دکتر من طاهره سالاری بهم گفت حالا حالا ها حامله نمیشی ول بعد یک ماه با دارو گیاهی حامله شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من سونای دخترم همش پیش ایشون بودم

اوف چقدر دکتره خوبیه یعنی عالیه عالییی هربار میگم الهی دست به خاک بزنه طلا بشه...خیلی دکتره دقیق کم حرف و چشماش کاملا فقط سمت مانیتوره و تشخیصصصصش عاالی امکان نداره چیزیو غلط بگه

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اوف چقدر دکتره خوبیه یعنی عالیه عالییی هربار میگم الهی دست به خاک بزنه طلا بشه...خیلی دکتره دقیق کم ...

همه میگن بد اخلاق ولی خیلی دقت داره کاش همه  دکترا بد اخلاق باشن ولی چیزی حالیشون بشه 

چندتا بچه داری

هیچی😔 بخاطر اینکه پریودم زود به زود بود این بلاها سرم اومد لانه گزینی میکرد ولی سریع خونریزی میوفتادم هیچ دکتری نمیتونست تشخیص بده دردم چیه....هرچی میگفتم دفع داشتم میگفتن با طول این پریودیه کوتاه امکان نداره....و من باز محکوم به توهم بارداری شده بودم و میگفتن برو ماه بعد اقدام کن..منم تین کار و انقدر انجام دادم که دیگه چشام سو نداشت و چهار تا بچه رو تو یک سال از دست داده بودم و چون مدرکی نبود کسی باورنمبگرد دکترا...که بعده گذشت دوماه یه دکتر گفت اگه مشکلت خونریزیه من با دوفاستون مانع خونریزیت میشم بیا ک ثابت کنم اینا بارداری نیست  و منم متاسفانه به خونریزی افتادم و قرص هاشو شروع کردم به خوردن  ولی درسته بارداری پنجم اینجا تایید شد همزمان سقط پنجم تایید پزشکی شد😔 و بعد اونم اومدم باز بارداربشم بازم سقط شد..و بازم 😔ولی الان دیگه رحم و تخمدانی نمونده و حق اقدام ندارم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
هیچی😔 بخاطر اینکه پریودم زود به زود بود این بلاها سرم اومد لانه گزینی میکرد ولی سریع خونریزی میوفتا ...

گلم حتما حتما حتما پیش این عطاری برو  عالی عالی اول خدا بعد ایشون خودم روز رفتم پیش ایشون اصلا باور نکردم از رو نا امیدی انجام می‌دادم ولی جواب داد

همه میگن بد اخلاق ولی خیلی دقت داره کاش همه  دکترا بد اخلاق باشن ولی چیزی حالیشون بشه

اره خداییش با خانوما حرف نمیزنه ولی تشخیصش عالیه عالی....من از اخر همین دکتر تشخیص داد یه تیکه کوچولو از بجه مونده...که چقدر سوراخ سوراخم کردن بیمارستان و دکتراش...و من بعده دوماه از خونریزی و بیست روز هم از دفع بچه که بیمارستان بستری بودم این دکتر تونست اون تکه رو ببینه  خیلی دکتره خوبیه...

هیچی😔 بخاطر اینکه پریودم زود به زود بود این بلاها سرم اومد لانه گزینی میکرد ولی سریع خونریزی میوفتا ...

ای بابا خدا کمکت کنه چرا اخه پس دلیلی پیدا نکردی میدادی پاتولوژی میدیدی دلیل سقط چیه 

👑👑👑
بعد چقد مثبت شد؟من بعد ده دقیقه هاله انداختو کم کم پرنگ تر شد و باردار بودموالان شیش هفته هست

برای من ک همون لحظه خط انداخت بعد ۵ روز تاخیر منم ادرار کم ریختم کم رنگ بود

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
اره خداییش با خانوما حرف نمیزنه ولی تشخیصش عالیه عالی....من از اخر همین دکتر تشخیص داد یه تیکه کوچول ...

من بچه اولم را بدون هیچ مشکلی باردار شدم با اولین رابطه ولی این دومی آنقدر نا امید بودم که می گفتم من دیگه بچه نمیارم خیلی نا امید بودم تا اینکه دوستم منا برد پیش این عطاری خدا را هزار مرتبه شکر جواب گرفتم  انشالله شما هم جواب می گیرین نا امید نشین

ای بابا خدا کمکت کنه چرا اخه پس دلیلی پیدا نکردی میدادی پاتولوژی میدیدی دلیل سقط چیه 

عزیزم دلیل سقط برایه خانومهایی که پریود زود به زود دارن چون بچه و تخمک گزتری زودتر از حدممکنه باقیه میگیره براهمین دیرتر تشخیص داده میشه بارداریشون...ولی خوب زمانی هم تشخیص میدن که باید به اندازه باقیه افراد از پریودی گذشته باشه..ـ.ولی در کل دوفاستون باعث میشه که شما تخمک بارور رو در طول پریودی از دست ندی و ه بارداری شکل گرفته باشه جایه بچه رو محکم میکنه اگه بارداری شکل نگرفته باشه بعده تاخیر  پریود میشی ولی من الانکه سونوی شمارو دیدم متوجه شدم شما لایه اندومترت عالیه از من لایه اندومترم پنج بود و این باعث میشد ک من با کوچکترین ناراحتیی پریود بشم چون دیواره رحمم نازک بود😔البته شوهرمم مشکل داره

عزیزم دلیل سقط برایه خانومهایی که پریود زود به زود دارن چون بچه و تخمک گزتری زودتر از حدممکنه باقیه ...

اهان پس اینطور همه چی دست خداست عزیزم ازش ناامید نشو انشالله تا سال دیگه این موقع یه نی نی خوشگل تو بغلته😘😘

👑👑👑
اهان پس اینطور همه چی دست خداست عزیزم ازش ناامید نشو انشالله تا سال دیگه این موقع یه نی نی خوشگل تو ...

آره واقعا من دیگه از دکترا بریدم فقط توکل کردم به خدا لطفا برام دعا کنید