2777
2789
عنوان

خانمایی که با حوزه علمیه آشنا هستن و اطرافشون کسی رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟؟؟؟  وای اگه بشه که عالی میشه  البته مدرک مارشناسی ارشدم مهندسی هستا ربطی ب درسای ...

میتونید ثبت نام کنید .. اگه علاقه دارید زچدتر ثبت نام کنید . تا به بقیه مراحل برسید . 

ماه من غصه نخور زندگی بی غم نمیشه اونی که غصه نداشته باشه آدم نمیشه ؛) لبنان ایران    
سلام عزیزم من طلبه ام .  شما خودت باش ، خود واقعی‌ت .  حجابت اسلامی باشه ترجیحا مقنعه . ...

اها مرسی عزیزم، یه سوال دیگه شما چند ساعت بود ثبت نام کردی؟ تا اونجایی که من میدونم هشتم تموم بشه دیگه میشه رفت حوزه، من خودم نهمم تموم شد بنظرت چون سنم کمه سوالای آسون تری میپرسن؟

میتونید ثبت نام کنید .. اگه علاقه دارید زچدتر ثبت نام کنید . تا به بقیه مراحل برسید . 

ممنونم 

فردا زنگ بزنم یکی از شعبه ها بپرسم حتما 

اخه مثلا تو سایت زده بود ثبتنام سطح دو برای دیپلم به بالا 

چون اینو زده شک دارم که منو بدون ازمون قبول کنن

اها مرسی عزیزم، یه سوال دیگه شما چند ساعت بود ثبت نام کردی؟ تا اونجایی که من میدونم هشتم تموم بشه دی ...

یعنی میخواین با سیکل ثبت نام کنید؟ 

شما یک پایه پیش نیازهم دارین که دوره رو ۶ساله تموم میکنید و اتفاقا بهتره . 

بله اگه معدلتون بالای ۱۵ باشه و مدرک سیکلتونو داشته باشید ثبت نام میشید .

سوالاتم ممکنه ساده تر طرح بشه .

ماه من غصه نخور زندگی بی غم نمیشه اونی که غصه نداشته باشه آدم نمیشه ؛) لبنان ایران    
ممنونم  فردا زنگ بزنم یکی از شعبه ها بپرسم حتما  اخه مثلا تو سایت زده بود ثبتنام سطح دو ...

شما چون مدرک کارشناسی دارین . ممکنه براتون امتیاز باشه . بدون ازمون ولی مصاحبه دارین