2777
2789
عنوان

نشتی کیسه اب جنین

675 بازدید | 22 پست

33 هفته دارم

سرکلاژم

استراحت مطلقم

چندروزیه ترشح شیری دارم امروز تا ایستادم چندتا قطره لباسم خیس شد دست ب خودم کشیدم دستمم خیس شد اماسفید رنگ بود داخل واژنم هم سفید هست اما پنیری و غلیط و لزج نیست ممکنه کیسه اب باشه

نشستم چندباری سرفه ام کردم چیزی نیومد فقط اونموقع که راه رفتم حدود 4تاقطره اندازه دو سکه لباسم خیس شد

ماهگلم دختری ازجنس طلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هفته ی ۲۴ م همه ش میترسم ترشحاتم همه ش زیاده البته غلیظ و سفید رنگه ولی همه ش استرس دارم

خیلی بده وقتی استرسش منو میگیره دیونه میشم

ماهگلم دختری ازجنس طلا
اب دور جنین مثل ادرار هست زلال وبی رنگ .ممکنه عفونت داشته باشی دکتر برو

هفته پیش بودم گفتم پماد داد 4 روز زدم بیخیال شدم چون سرکلاژم پنادرم ماهی میزنم خیلی اشتباه کردم ک نگفتم معاینم کنه یا سونو بده ک خیالم راحت بشه 

این اصلا اب نیستداخل واژنم انگار شیر هست

ماهگلم دختری ازجنس طلا
سلام احتمالا باشه جون از منم دقیق همینطور بود وتقریبا اندازه خیلی کوچیک ترشح سفید هم داخلش بود ازمن ...

چندروز بعد از ترشح پاره شد؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا

بد به دلت راه نده ان شاالله که چیزی نیست و سالم نی نی تو بغل میگیری

من از اول بارداریم کلا استرسی بودم و هنوزم هستم ولی خیلی بده

تیکر تولد گل دخترمه😍

منم دقیقا چن روز پیش همینطور شدم بلند میشدم خیس بودم‌حالا من دست میزدم سفیدی هم نمیدیدم مثل اب بود دیگه سپردم هرچی خدابخاد نمیتونم دم ب دقیقه دکتر باشم

هفته پیش بودم گفتم پماد داد 4 روز زدم بیخیال شدم چون سرکلاژم پنادرم ماهی میزنم خیلی اشتباه کردم ک نگ ...

حتما پیش دکترت برو یا تلفنی بگو اگه جواب میده ولی اب دور جنین سفید نیست لزج و برنگ اب ممکنه عفونت یا ترشحات زایمان باشه 

منم دقیقا چن روز پیش همینطور شدم بلند میشدم خیس بودم‌حالا من دست میزدم سفیدی هم نمیدیدم مثل اب بود د ...

تقریبا هفتمونم باید یکی باشه

اره بخدا انشاله خدا براتون بهترینارو بخواد

ماهگلم دختری ازجنس طلا
حتما پیش دکترت برو یا تلفنی بگو اگه جواب میده ولی اب دور جنین سفید نیست لزج و برنگ اب ممکنه عفونت یا ...

ن این دقیقا انگار شیر بریزی رو دست یا لباس

ماهگلم دختری ازجنس طلا