2777
2789
😂😂منم خوبم شادی جااااان هیچی درگیرم🥴🥴 خودت چی شروع شده دیگه امتحاناتون اره؟!

خداروشکر ثنا گنده جان😂

ثنا بودی دیگه آره؟😶😂

منم درگیر درسم از ۲۷ اردیبهشت شروع میشن

حضوریم هست☹

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
خداروشکر ثنا گنده جان😂 ثنا بودی دیگه آره؟😶😂 منم درگیر درسم از ۲۷ اردیبهشت شروع میشن حضوریم هست ...

😂😂بله شادی کوشولو جاااان

عزیزم موفق باشی معدلت ۲۰ شه باید

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂بله شادی کوشولو جاااان عزیزم موفق باشی معدلت ۲۰ شه باید

کوشولو😂😂

مرسی عشقم

حالا نمیشه تخفیف بدی؟

این دوسال بیست بود امسال زیر ۲۰ باشه به جایی برنمیخوره😂😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
کوشولو😂😂 مرسی عشقم حالا نمیشه تخفیف بدی؟ این دوسال بیست بود امسال زیر ۲۰ باشه به جایی برنمیخوره ...

نخیییییر فقط ۲۰

۲۰ شه جایزه ت میشه یه بوس😂😂😂😂

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
sara___s@ فرق میکنه با بقیه برام 🗡🤨❤

قربونت شم ک من 

عزیز دلم موقع تگ اول@ 👉اینو مینوسی

بد اسم کاربریمو ک نوشتی همین اسمم آبی میشه واست اونو بزنی تگ میشم

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
قربونت شم ک من  عزیز دلم موقع تگ اول@ 👉اینو مینوسی بد اسم کاربریمو ک نوشتی همین اسمم آبی میش ...

آها آخیش مرسی بذا امتحان کنم بینم راس میگی یا نه 😂🗡❤🥀

دختری که دیروز پاهای دویدنشو شکستی ،امروز بال پرواز دراورده..:)🤍
نخیییییر فقط ۲۰ ۲۰ شه جایزه ت میشه یه بوس😂😂😂😂

امسال ک خیلی خر تو خره ولی من تلاشمو میکنم😂😂

نخیرم گولم نزن باید یه چیز خفن بدی بم😁😂😂

امسال ک خیلی خر تو خره ولی من تلاشمو میکنم😂😂 نخیرم گولم نزن باید یه چیز خفن بدی بم😁😂😂

😂😂🤭🤭چی از بوس من بهتر اخه