2777
2789
عنوان

ای یو ای

193 بازدید | 23 پست

دیروز ای یو ای کردم یکشنبه امپول hcgزدم امروزساعت ۱۲ونیم ازخواب بیدارشدم کیت تخمک گزاشتم اولین ادراربود الانم گزاشتم ینی تخمک گزاری انجام شده؟

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

عزیزم وقتی ای یو ای انجام دادی دیگ چرا کیت میزنی خب دکتر میدونست کی تخمک ازاد میکنی من ۴۴ساعت بعد امپول ای یو ای انجام دادم و گرفت

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
عزیزم وقتی ای یو ای انجام دادی دیگ چرا کیت میزنی خب دکتر میدونست کی تخمک ازاد میکنی من ۴۴ساعت بعد ام ...

عزیزم منم هفته آینده دارم.میشه بگی بار چندمت بود و چ کارهایی کردی

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی ای یو ای انجام دادی دیگ چرا کیت میزنی خب دکتر میدونست کی تخمک ازاد میکنی من ۴۴ساعت بعد ام ...

من شنبه امپول زدم دوشنبه هم ای یو ای کردم ولی چون علائم تخمک گزاری نداشتم شک کردم همیشه علامت دارم

من شنبه امپول زدم دوشنبه هم ای یو ای کردم ولی چون علائم تخمک گزاری نداشتم شک کردم همیشه علامت دارم

دیگه لازم نیست کیت بزنی انشالله که مثبته باردار میشی💚

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

دیگه لازم نیست کیت بزنی انشالله که مثبته باردار میشی💚

ان شالله همینطور باشه اخه ادرار اول کیت زدم یه خط اومد ساعت۴که زدم یه خط پررنگ یکی پایینم  حاله افتاد دفه دوممه دارم ای یو ای میکنم اون سری نگرفت

ان شالله همینطور باشه اخه ادرار اول کیت زدم یه خط اومد ساعت۴که زدم یه خط پررنگ یکی پایینم  حاله ...

چون از تخمک گذاریت گذشته 

۳۶ ساعت بعد تزریق آمپول تخمک گذاریه

مشکلتون چیه؟

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

[QUOTE=190097387]چون از تخمک گذاریت گذشته  ۳۶ ساعت بعد تزریق آمپول تخمک گذاریه مشکلتون چیه؟[/QUOTEهیچی سالمیم دوتامون میگن که من یه بچه دارم ۶سالشه اونم باای یو ای باردارشدم البته دفه اول گرفت 

چندوقت پیش ای یو ای کردین قبل اینک ازمایشتون مثبت بشه علامت هم داشتین 

هزینش؟؟اسپرم سالم یاناسالم بودنش مشخصه؟؟

هزینش من تعیین جتسیت داشتم ۱تومن شد فک کنم اسپرمو شسشتو میدن دیگ اسپرامای خراب جدامیشن