2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیایین؟☹️✌️

92 بازدید | 4 پست

سلام آبجیا من سه ماهه عروسی کردیم تا الان خونه ی پدرم بودم شوهرم کارش ی شهر دیگه س الآنم واسه عید با شوهرم اومدیم خونه ی پدر شوهرم خودمون خونه ی جدا نداریم خواهرمم که جاریم میشه خونه شون همینجاس اون یکی جاریمم همینطور کلن همه باهم زندگی میکنن اعتقادی به جدایی ندارن🙄

جاری بزرگمون قبل اومدن من خیلی خواهرمو اذیت میکرده الآن که من اومدم کمتر شده اذیتاش حالام تو این چن روز که من اومدم فضولی اینا کرد مام جلو خواهر شوهرم بهش گفتیم که بهش بگه کمتر سرک بکشه تو کارامون خواهر شوهرم بهش گفته حالا استوری تیکه اینا گذاشته بودن قهر و نمیاد تو این خونه اینا هیچ مادر شوهرمم مارو خیلی تحویل نمیگیره که اون برادر زادشه مام برادر زاده ی شوهرش🤣 خواهر شوهرمم جوابمونو نمیده مام تحویلش نمیگیریم حالام از صب هردوتاشون رفتن تو اتاق اون پیش اونن تحویلم نمی‌گیرن بنظرتون چیکار کنیم؟جاریمم خیلی فضوله خودشو خیلی بالا میگیره خیلی لازم بود بهش تذکر بدیم میشه راهنماییم کنید 

اینم بگم 19 سالمه میشه راهنماییم کنید 😕 انرژی منفی ندین لطفاً

برام دعا کنید                                              زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست....   

اینم اضافه کنم تو دوران عقد و نامزدیمون اذیتای فراوان کرده ولی ما به رومون نیاوردیم اینم اولین باره که جوابشو دادیم ولی مثل اینکه منتظر فرصت بود که خودشو خوب تو دل بقیه جا کنه

برام دعا کنید                                              زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم روزت بخیر شوهرت طرف شماست؟! 

شوهرم میگه من کاری ندارم خودت میدونی🤷

شوهرم میگه من کاری ندارم خودت میدونی🤷

اصلا توجه نکن به کاراشون عزیزم به شوهرت برس قشنگ براش باش تا یه وقت نره طرف اونا رابطتتون خراب بشه سعی کن برای مادر و خواهر شوهرتم دوست و یار باشی همه ناراحتی هاتم کنار بزار چون این دعوا ها آخر عاقبت نداره سعی کن ببخشی به خاطر خدا مهربون باش! مراقب خوبی هاتم باش ❤️ و خلاصه دعوا رو کش نده عزیزم به ضررت تموم میشه یا حدأقل تو مشکلی نداشته باش تا شوهرت حق رو به اونا نده با آرزوی موفقیت 💛