2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟ 😢

خواستگارم بود اولش محل سگ بهش نمیزاشتم بهش میگفتم در حدم نیستی گریه و زاری فک کردم دیگه بهتر این پیدا نمیکنم بعد کم کم فهمیدم خونوادش راضی نیستن با من ازدواج کنه مادرش زنگ زده بود به مامانم خواستگاری کرد  اما نمیو مدن حضوری 

هعی عقب مینداختن برادرم فهمید باهاش دعوا کرد منو زد گفت ولش کن اما بهش وابسته شده بودم پاش موندم با چقد سختی اونم خیلی سختی کشید خدایی خیلی تلاش کرد که خونوادش راضی بشه

اما نشدن پدر نامردش به بابایه من گفت دو هفته دیگه میایم اما قبل دو هفته زنگ زد خونه برادرش که میام اونجا فقط میخواست زمان بخره تا نظر پسرشونو نسبت به من عوض کنن پسره پایه من موند 

اما بعد یه مدت خیلی عوض شده دیگه ناامید شده از من فک کنم با چند نفر دیگه دوست شده بقول خودش لاشی شده

چون قدم به قدم پیش میرن

ابرازعلاقه میکنن برای وابسته کردن

دختروابسته که شدومطمئن شدن،سردرفتارمیکنن برای اینکه

به خواسته هاشون جواب مثبت بدن

یعنی چون‌وابسته شده اون دختر،برای باهاش موندن امکان زیاید داره خواسته های پسرقبول کنه !این چیزی که اول هدفشون بوده

خواستگارم بود اولش محل سگ بهش نمیزاشتم بهش میگفتم در حدم نیستی گریه و زاری فک کردم دیگه بهتر این پید ...

چند سالشه؟ به خاطر این همه سختی که کشیدید خسته شده ولی نه اینکه از تو بدش اومده باشه. باید ببینی چرا خانواده هاتون مخالف ازدواجتون بودن. چجوری با هم آشنا شدید؟ 

چند سالشه؟ به خاطر این همه سختی که کشیدید خسته شده ولی نه اینکه از تو بدش اومده باشه. باید ببینی چرا ...

متولد ۷۴ میخوان با دختر عموش عروسی کنه همیشه میگفت پدر مادرم اینطور نبودن  هر وقتم همه چیز میخواست ورست بشه یه مشکلی پیش میومد رفتیم پیش ملا  گفت دختر عموت برا پدر مادرت دعا کرده