یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام من پنج سال پیش انجام دادم و بعدشم باردارشدم وکلا خیلی ها بعد از انجامش سریع باردار میشن برای من چون گرفتگی داشتم و همون موقع باز کردن درد داشت ولی اگر گرفتگی نداشته باشید دردش کمه البته الان جاهایی هستن که بدون درد انجام میدن
من وقتی میبینم کسی تاپیک زده و سوالی داره که من جوابش رو میدونم دوس دارم از تجربیاتم بگم اما اینجا خیلی از خانمها مشکل منو دارن و نابارورن تاپیک زدم فقط یک نفر اومد راهنماییم کرد فکر میکردم به نتیجه ای میرسم بفرمایید من عکس رنگی گرفتم البته با بیهوشی
من وقتی میخواستم برم عکس رنگی بدم اینقدر ک میترسیدم نزدیک بود گریه کنم میلرزیدم اصن اینقدر ک تو سایت گفتع بودن درد داره و فلانو بهمان ولی وقتی رفتم انجامش دادم دیدم اصلا هیچ دردی نداره فقط یه کوچولو سوزش داشت همین.. دردش برای کسایی زیاده ک لوله هاشون بستس
من گرفتم.بله درد داره.بگم نداره دروغه.اما دیگه چاره ای نیس تحمل کن.از درد زایمان که خیلی خیلی کمتره.یه دل درد شدید میاد و زود میره اونم موقع تزریق مایع حاجب...بله من بلافاصله بعد عکس رنگی حامله شدم.فایده هم داره مثلا من علت سقطمو متوجه شدم که رحمم چ مشکلی داره.
بنظرم ریسک نکن با بیهوشی برو اگه گرفتگی هم داشته باشی شتیدم دردش زیاده من گرفتگی داشتم اما چون بیهوش بودم چیزی متوجه نشدم اما بازم نشد مجبور شدم عمل کنم