2777
2789
عنوان

خانما به کمکتون نیاز دارم

179 بازدید | 12 پست

من می خوام تو خونه خودم به موهام رنگ بزارم .بچه کوچک دارم نمی تونم برم .

می خوام دودی بخرم دودی چند بخرم !دودی روشن یا چی ؟ رنگش می خوام خوب دراد 

یکی هم می خوام تو جلوی موهام چن تا مش دربیارم 

بلد نیستم چجوری همه ی اینا رو انجام بدم لطفا راهنماییم کنین ممنون

منم رنگ دوس دارم کنم اوففف🙄ولی پولشوندارم بس ک گرونه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ارایشگاه زیاد میگیرن من می خوام تو خونه خودم بزارم بلدین چیکار کنم ؟

😔یادندارم 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
مش ک اصلا کلای مخصوص داره ولی اگه میخای تو خونه انجام بدی با فویل میتونی 

می خوام چن تا تو جلوی سرم دربیارم

اول دکلره رو می زارم بعد که تموم شد به کل سرم همراه با مش ها رنگ رو میزارم یا چجوری؟

دکلره چقدر میمونه؟