یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کیلویی نیس بسته ی هس من دو ماه پیش ۷۰۰ گرمی خریدم ۲۵ تومان الان نمیدانم مارک کولاک و سپید خوبه میذاری یکم یخش باز بشه مث بستنی شل بعد با همزن خوب میزنی که حجیم بشه ولی در کل خامه سپید کم شیرینی هس و خوب فرم میگیره ی دور ک همزدی فرم گرفت بذار یخچال یکساعت بعد دوباره هم بزن بعدم استفاده کن😍
1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍
کیلویی نیس بسته ی هس من دو ماه پیش ۷۰۰ گرمی خریدم ۲۵ تومان الان نمیدانم مارک کولاک و سپید خوبه میذار ...
البته از این اماده ی های سوپری هم هس ولی فک نکنم ب صرفه باشه اخه اون ۷۰۰ گرمیا رو میشه ۳ تا کیک ۶ نفره رو وسط و رو رو خامه کشی کرد البته اگه خیلی زیاد خامه نکشی جواب میده