2777
2789
منک ناامیدم

با دهن روز از خدا میخوام بهت چنان امیدی بده حتی فکرشم نکنی ی روز داد میزنی خدایا شکرت خوب گوش کن من دوبار بیچاره شدم ب تمام معنا ب زیر سفر رسیدم تو ی شب همه چی رفت مالم اموالم ی ماشین خارجی که اسم نمیارم دو تا ایرانی ی کلاه بر دار سال ۹۳ دچار حمله ی عصبی شدم دیگه گفتم خدا وجود نداره ۳ سال در ب دری و خاری کشیدم چون تمام سرمایمو گذاشته بودم رو ماشین حتی بدهکارم بودم منتظر بودم بفروشم یکیشونو بدهیمو بدم ب زیر صفر رسیدم ولی بعد سه سال چنان بهم داد که الانم نمیدونم از کجا داد فقط اینو میدونم تو اتوبان داد میزدم خدیا شکرت خدایا ببخش خیلی کفر کردم از خدا همون حال تو اتوبانم رو برات ارزو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دهن روز از خدا میخوام بهت چنان امیدی بده حتی فکرشم نکنی ی روز داد میزنی خدایا شکرت خوب گوش کن من ...

چقد زیبا واقعا مرسی ازتون خدا بهتون ببخشه...واقعا خداوند عجب صبری دارد

الهی به امید تو نه به امید خلق روزگار💙
چقد زیبا واقعا مرسی ازتون خدا بهتون ببخشه...واقعا خداوند عجب صبری دارد

اگه توضیح دادم بخاطر اینکه فک نکنی بهت امید دارم میدم امید نی حقیقته راه راست خودت رو برو ببین دنیات رو خدا چه رنگی میکنه ما صبر نداریم میگیم پس کو زمانش برسه همه چیز برات رنگ و بوی دیگه ای داره

اگه توضیح دادم بخاطر اینکه فک نکنی بهت امید دارم میدم امید نی حقیقته راه راست خودت رو برو ببین دنیات ...

نمیدونم خدارو قبول دارم ولی خپ ی مشکل میده قابل درست شدن نیست ادم اذیت میشه

الهی به امید تو نه به امید خلق روزگار💙