2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین..بی جنبه نیاد .

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 48 پست

من یک سال و نیم طبیعی بوده هیچ اتفاقی نیوفتاده

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم هم طبیعی هم قرص استفاده کنید البته ما کلا پیشگیری نداریم و تجربه ندارم در این مورد

وااای پروفایلت 🤩🤩🤩دلم غش کرد براش🤤🤤🤤🤤🤤

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
من ۳,۴ساله فقط جلوگیری طبیعی

خب مطمئن نیس یهو باردار شیم چی با یه بچه گوچیک

خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
یه امپولایی هم هست نمیدونم ماهی یه بار یا چند ماه یه بار میزنن واسه جلوگیریه

میگن چاق کنندس

خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫

من ۱۰ ساله پیش که زایمان کردم. ای یو دی گذاشتم بعد از ۸ سال برداشتمش. یه سال استراحت دادم.‌ بعد باردار شدم.. بچه میخواستیما.‌ الان ۱۸ ماهه که زایمان کردم. بعد ازچهل بچه رفتم ای یو دی گذاشتم.. خیلی خوبه. ادم استرس نداره دیگه 

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست
خب مطمئن نیس یهو باردار شیم چی با یه بچه گوچیک

من و شوهرم مطمئنیم😂😂😂😂نزدیک به۴ساله همینه جلوگیریمون⁦☺️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
نمیگید مجرد اینجاعه؟ یک عدد مجردم

خب الان کدوم بخشش برا مجرد مشکل دار بود؟ بعدم مجرد دقیقا تو این تاپیک دنبال چیه🤔🤐

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹