2777
2789
عنوان

عکس از بچه هاتون بذارید ذوق کنیم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 60300 بازدید | 726 پست
من شیره انگور میریزم توشیرگاو میدم دخترم خوبه به نظرت؟

شیره انگور آهن داره شیر کلسیم.شاید ترکیبش خوشمزه باشه ولی اهن و کلسیم اثر هم رو خنثی میکنن....جدا جدا بده...

چرا بهداشت میگه قطره اهن رو با فاصله از شیر به بچه بدین؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر نیس عزیزم پسره علیسان اسم پسر هست، پنج کیلو و ۲۰۰عوضش موقع تولد سه و نیم کیلو بود  وزنش ک ...

😅 نمیدونستم پسره خداحفظش کنه . دختر من دوماه و نیمش که بود ۵ کیلو و ۷۰۰ بود یکشنبه هفته اینده واکسن چهار ماهگیشو باید بزنم نمیدونم الان چند کیلوئه گفتم ببینم بچه شما چقده وزنش 

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
😅 نمیدونستم پسره خداحفظش کنه . دختر من دوماه و نیمش که بود ۵ کیلو و ۷۰۰ بود یکشنبه هفته اینده واکسن ...

من هنوز نزدم واکسن چهارماهگیشو، پسر من متولد1399/11/2هستش ، کی میشه وقت واکسنش؟؟؟

من هنوز نزدم واکسن چهارماهگیشو، پسر من متولد1399/11/2هستش ، کی میشه وقت واکسنش؟؟؟

۲ خرداد میشه 

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

از دختر من ۶ روز کوچیکتره

😅 نمیدونستم پسره خداحفظش کنه . دختر من دوماه و نیمش که بود ۵ کیلو و ۷۰۰ بود یکشنبه هفته اینده واکسن ...

عزیزم شما هم فقط شیر میدی ، من شیر خشک میدم وزن نگرفته ، یا فرنی و چیز میدین ؟؟

عزیزم شما هم فقط شیر میدی ، من شیر خشک میدم وزن نگرفته ، یا فرنی و چیز میدین ؟؟

نه من فقط شیر خودمو میدم بهش ولی از وقتی اومد تو چهار‌ماه فرنی هم بهش میدم البته با اب درس میکنم براش چون شیر گاو فعلا خوب نیس

نه من فقط شیر خودمو میدم بهش ولی از وقتی اومد تو چهار‌ماه فرنی هم بهش میدم البته با اب درس میکنم برا ...

اب هم بهش میدم چون دیگه هوا گرمه تشنش میشه گناه داره

من با آرد برنج درس کردم نخورد، با چی درست میکنی فرنی

منم با ارد برنج درس میکنم البته خودم برنجو ارد کردم از بازار نگرفتم