ی جاری دارم ک زن دوم شوهرشع و قبلش هم ازدواج کردع بودع، خواهرشوهرام هلاکشن خیلی دو روعع مادر شوهرمم سر اون چن باری ب من توهین کردع، تازگیا فهمیدم با جادو جنبل رفتن دعای محبت نوشتع مادر شوهرم ک باهم خوب باشن، ما چون داریم خونع میسازیم الان ی جا زنذگی میکنیم من ی اتاق اون ی اتاق بیان اینجا همع میرین پیش اون میشینن تا چن روزم از اتاق بیرون نیام ب ی ورشونم نیس، نمیدونم اون چیکار میکنع ک من نمیکنم کار خونس من همیشع بیشتر از اون کار میکنم ولی ی استکان برداشتنن اون ب چشم میاد ولی من از صب تا شب حمالی کنم ب چشم نمیاد، همیشع خودشو میزنع ب مریضی همع عین پروانع دور سرش میچرخن الان از دکتر اومدم کسی سراغمو نگرف ک چ مرگتع ولی اون برع بیاد میرن میشینن پیشش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میام تا با خواهرشوهرام بشینم میاد زود صداشون میزنع، یا جلو اونا کار میکنع بعد پشت سرشون میگع عه اینا برا چی اومدن و فلان و بهمان ولی جان عزیزم من ی بارم از اومدنشون ناراحت نشدم