2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست جاریم

354 بازدید | 14 پست

ی جاری دارم ک زن دوم شوهرشع و قبلش هم ازدواج کردع بودع، خواهرشوهرام هلاکشن خیلی دو روعع مادر شوهرمم سر اون چن باری ب من توهین کردع، تازگیا فهمیدم با جادو جنبل رفتن دعای محبت نوشتع مادر شوهرم ک باهم خوب باشن، ما چون داریم خونع میسازیم الان ی جا زنذگی میکنیم من ی اتاق اون ی اتاق بیان اینجا همع میرین پیش اون میشینن تا چن روزم از اتاق بیرون نیام ب ی ورشونم نیس، نمیدونم اون چیکار میکنع ک من نمیکنم کار خونس من همیشع بیشتر از اون کار میکنم ولی ی استکان برداشتنن اون ب چشم میاد ولی من از صب تا شب حمالی کنم ب چشم نمیاد، همیشع خودشو میزنع ب مریضی همع عین پروانع دور سرش میچرخن الان از دکتر اومدم کسی سراغمو نگرف ک چ مرگتع ولی اون برع بیاد میرن میشینن پیشش

محبت گدایی نکن از خانواده ی شوهرت هیچ ارزشی نداره ب درک ک توجه نمیکنن و نمیپرسن تو هم آدم حسابشون نکن

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس سومم عید عروسی کردیم

حیف نیس بجای شاد بودن باشوهرت غصه اینچیزارو بخوری ؟سعی کن تو جمع باشوهرت خیلی صمیمی و محترمانه برخورد کنین هردوتون 

و شوهرتم اگه بهت احترام بزاره دیگه کافیه

تو خوب باش..🌱💛نزارخوبا تموم شن..🧚‍♀️🙃🍁
حیف نیس بجای شاد بودن باشوهرت غصه اینچیزارو بخوری ؟سعی کن تو جمع باشوهرت خیلی صمیمی و محترمانه برخور ...

شوهرم احترام میزارع، ولی من اینجا غریبم تنهام 

تازه دوماهه عروسی کردی عزیزم 😻😻شاد باش ک بعدا پشیمون نشی وغصه اینروزارو نخوری اوناهم احتمالا چون تو عضو جدیدی این واکنشارو دارن

ب قران حسودی نیس شوهرم همیشع میگع خدارو شکر تو حسود و بخیل نیستی، ولی دیگ ادمم ظرفیتش تا ی حدیع خستم ...

خو ب چپت بگیریش الان خیلیا هستن این مشکلاتو دارن کوچیکن اما یهو خودشون بزرگش میکنن 

شوهرم احترام میزارع، ولی من اینجا غریبم تنهام 

همون شوهرت و علاقه واحترامش واست کافی باشه 

اوناهم روابط بینتون رو ببینن کم کم میفهمن قابل احترامی 

تازه دوماهه عروسی کردی عزیزم 😻😻شاد باش ک بعدا پشیمون نشی وغصه اینروزارو نخوری اوناهم احتمالا چون ت ...

دو سال نامزد بودیم، همیشع هم رفت امد داشتیم تازع اینم  دو ماه قبل من عروس اینا شدع

خو ب چپت بگیریش الان خیلیا هستن این مشکلاتو دارن کوچیکن اما یهو خودشون بزرگش میکنن 

خونع مادرش با اینجا پنج دیقع راهع هر هفتع  میرع دو س روز میمونع خب مال من 4 ساعت راهع ماهی ی بار میرم دو روز بعد میگن این حسودی اونو میکنع

میام تا با خواهرشوهرام بشینم میاد زود صداشون میزنع، یا جلو اونا کار میکنع بعد پشت سرشون میگع عه اینا برا چی اومدن و فلان و بهمان ولی  جان عزیزم من ی بارم از اومدنشون ناراحت نشدم