2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

46 بازدید | 5 پست

دوستان مجلس غربالگری جنین رو حذف کرد یا نه تایید شدش این  موضوع تو مجلس کسی میدونه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝

خاک بر سرشون که روز به روز داریم‌پسرفت میکنیم ، اینکارو کرد تا میزان سقط به حداقل برسه و تمام بچه ها به دنیا بیان و‌جمعیت کشورش حفظ بشه ، در حالیکه خانواده ها میمونن و بچه های مریض که نه خرجشون رو میتونن بدن نه اعصاب و تحمل دیدن بچه ی مریض و نگهداریش رو میتونن داشته باشن ، از طرفی بزرگترین ظلم به همون بچه های بیمار به دنیا اومده میشه چون جایگاه مناسبی نخواهند داشت و در شرایط بد زندگی خواهند کرد 

فقط میتونم بگم متاسفم‌ برای همه چی 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
خاک بر سرشون که روز به روز داریم‌پسرفت میکنیم ، اینکارو کرد تا میزان سقط به حداقل برسه و تمام بچه ها ...

یعنی واقعا قبول شد از وقتی اینو شنیدم استرس گرفتم چطوری بچه بیارم😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی واقعا قبول شد از وقتی اینو شنیدم استرس گرفتم چطوری بچه بیارم😭😭

قبل بارداری برید ازمایش ژنیک و این‌چیزهایی که لازمه رو‌انجام بدین تا تحت نطر باشین وفرزند سالم بدنیا بیارین

قبل بارداری برید ازمایش ژنیک و این‌چیزهایی که لازمه رو‌انجام بدین تا تحت نطر باشین وفرزند سالم بدنیا ...

قبول میکنن یعنی بخام برم قبل بارداری

قبول میکنن یعنی بخام برم قبل بارداری

قبل بارداری دیگه از لحاظ ژنتیکی تو و همسرت رو بررسی میکنن و ... اون ازمایش با ازمایشهای بارداری کاملا متفاوته ولی تا درصد زیادی کار بازدارندگی از به دنیا اومدن بچه ی بیمار خواهد داشت