2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن به روش نیاز تولدشه 

خب بعد روز تولدش بگو با خانوادم دعوام شده 

باهاش تلفنی صحبت کن یجوری حرف بزن استرس بگیره 

بگو می‌خوام پیشم باشی و این چیزا 

بعد بگو بیا مثلا فلان کافه همدیگه رو ببینیم 

یه کیک بخر ببر اونجا 

وقتی اومد سوپرایزش کن

حالتو خریدارم😭

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

استرس نده بهش هول نکنه بدبخت، من استرس دادم بهش دستشو برید

معمولی باش ببرش کافه وی ای پی بگیر یه هدیه که دوس داشته باشه و یه کیکم بگیر( کیکو از کافه نگیر)

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
استرس نده بهش هول نکنه بدبخت، من استرس دادم بهش دستشو برید معمولی باش ببرش کافه وی ای پی بگیر یه هد ...

هدیه چی بخرم مثلا واقعا تو این یکیش موندم 

هدیه چی بخرم مثلا واقعا تو این یکیش موندم 

چقد میتونی هزینه کنی؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اخ کاش توام زودتر نگران این چیزا بشی خوبه؟😂💋

از ما گذشته....

کاش همه دغدغه های دنیا سراینایی که تو میگی بود 

اینا ذوق هس ن نگرانی 

حال خوب هس

خوش بحالت 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
وی ای پی چیه 

ی قسمت مخصوص توی کافه ، مخصوص مهمونی ها و تولد هاست، اجاره میتونن کنن هر جوری بخای تزئین میکنن برات

هزینش چقدی هست نمیدونی؟ 

توی هر کافه ای متفاوته هر کس یه قیمتی میده ولی فک کنم ساعتی از  ۴۰ یا ۵۰ شروع شه تا بالااا